Receptmodulet er lukket til imorgen kl. 8.00

 

Desværre er det i øjeblikket ikke muligt at bestille receptmedicin og se dine recepter på hjemmesiden.

Der vil blive åbnet op for receptbestilling igen i morgen kl. 8:00

 

Levering til tiden…

Vi vil gerne give dig sikkerhed for, at du modtager din bestilling af receptpligtige varer inden for rimelig leveringstid.

Gundet Covid-19 oplever vi i øjeblikket en meget stor øgning i antallet af receptordrer. For at sikre, at der ikke er forsinkelse på levering af receptmedicin, har vi været nødsaget til at begrænse det antal bestillinger, vi kan tage ind. Vi har mandet op og tager alle de recepter ind det er muligt for vores farmakonomer og farmaceuter at håndtere.

Normalt kan man døgnet rundt bestille receptmedicin, men i denne særlige tid åbner vi op hver dag kl. 8.00.

Vi lukker ned igen når grænsen, for hvad vi kan ekspedere, er nået. Det kan variere tidsmæssigt alt efter antalle af ordre, hvor længe der er åbent

Haster din medicin, og nåede du det ikke, henviser vi landets fysiske apoteker, som alle har åbent og mange har lavet løsninger med "drive-in" og udbringning.

Vi beklager ulejligheden og takker for din forståelse.

Du kan læse mere om vores status og øvrig håndtering af Covid-19 situationen her.  

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål, som du ikke har fået besvaret, kan du se svar på det vi oftest spørges om. fx bestilling af receptmedicin til børn. Se svarene her denne oversigt over de oftest stillede spørgsmål

Her kan du se en vejledning i hvordan receptbestilling virker, når der er åbent for bestilling


Kundeservice

Vi kan i denne Covid-19-tid have ekstra travlt i nogle perioder,  hvor du kan opleve at telefon og chat  midlertidigt er slået fra. Har du i sådan en situation spørgsmål angående recept, som du ikke får besvaret i ovenstående, er du velkommen til at sende os en mail på info@webapoteket.dk. 

Mailen er bemandet det meste af døgnets vågne timer og vi følger op så hurtigt vi kan på akutte henvendelser.

Venlig hilsen

Trine Løvgren Persson , Apoteker/farmaceut