Intimpleje

Intimpleje

Det er almindeligt at opleve ubalance i underlivet. Ubalancen kan skyldes, at den naturlige flora i underlivet forstyrres af uønskede bakterier. Flere kvinder oplever i disse tilfælde gener som kløe, irritation, lugt eller øget udflåd.

Bakteriefloraen i underlivet har en lav pH-værdi på grund af mælkesyrebakterier, som beskytter underlivet mod uønskede bakterier og samtidig sikrer et sundt miljø. Hvis denne naturligt sure pH-værdi stiger, så vil det være svært for skeden at beskytte sig og ubalance kan således opstå.

Der findes flere måder at behandle ubalance i underlivet på. Her på siden har vi forskellige produkter, som hjælper med at genoprette den sunde balance i underlivet. Det er vigtigt at anvende et produkt, som er særligt velegnet til intimområdet, har en lav pH-værdi og er uden parfume eller lokalirriterende stoffer.

Her på siden finder du blandt andet vaginalkapsler, som hjælper med at rette op på den naturlige balance i skeden. Du finder også vaginale cremer og geler, som hæmmer væksten af dårlige bakterier og understøtter de gode bakterier, samt intim-vådservietter, som er velegnet til sarte områder.

Læs mere om intimhygiejne og om hvordan du kan undgå underlivsproblemer her >>