Hudpleje

Alle produkter i hudpleje

Hudpleje

Hudpleje er ikke bare hudpleje. På Webapoteket har vi taget faglig stilling til alle de mærker og produkter, du finder på siden, så du kan være tryg ved, at kvaliteten er i orden, når du køber din hudpleje hos os.

Det store udvalg gør det muligt for dig at finde de bedste produkter for netop dig og din hud, men det kræver selvfølgelig, at du ved, hvad du skal bruge. Kontakt vores apotekspersonale, som sidder klar til at rådgive dig, eller læs mere om hudpleje til blandt andet tør, uren, sensitiv eller atopisk hud her.

God hudpleje kan være med til at holde uproblematisk hud sund og velplejet, men det kan også være dermatologisk hudpleje til behandling af forskellige hudproblemer som for eksempel rosacea, meget tør hud, eksem eller uren hud.

På denne side finder du hudpleje til alle hudtyper. Vi har et stort udvalg af hudplejeprodukter inden for både ansigtspleje, kropspleje, fodpleje og håndpleje fra en lang række populære mærker.


Hudpleje til krop og ansigt


Huden er kroppens største organ, og den har flere vigtige funktioner. En af de vigtigste funktioner er, at den beskytter mod udefrakommende faktorer, herunder bakterier, kemikalier og virus. Det betyder, at huden faktisk er en del af vores immunsystem. Derudover har huden til formål at holde på kropsvarmen og regulere kropstemperaturen ved at sætte gang i svedproduktionen.

Huden er således et vigtigt organ, og det er derfor essentielt at passe godt på den. Med en god hudpleje kan du hjælpe din hud med at bevare sin sundhed og smidighed ved at holde hudens barrierefunktion stærk.

Hudens vigtige egenskaber:

  • Beskytter mod udefrakommende faktorer (f.eks. bakterier, kemikalier, virus)

  • Holder på kropsvarmen

  • Hjælper med at regulere kropstemperaturen


Tør hud


Meget tør hud kan føles ubehagelig, stram og kløende. Samtidig kan huden være rød, irriteret og skællende. Oplever du sådanne symptomer, er det et tegn på, at din hudbarriere er nedbrudt og har brug for ekstra hjælp.

Fugtighedscremer til tør hud tilfører huden fugt samtidig med, at de lægger en barriere. På den måde kan fugten ikke fordampe fra huden og den naturlige barriere kan genopbygges nedenunder.

Her på siden finder du plejeprodukter og fugtighedscreme mod tør hud. Find blandt andet fedtcremer med høje fedtprocenter, lindrende cremer mod kløe og rødme, skånsomme vaskeprodukter samt reparationscremer.


Sensitiv hud


Er din hud meget sart og følsom, kan der være tale om sensitiv hud. Sensitiv hud er meget påvirkelig overfor udefrakommende faktorer, herunder vind og vejr - men også ingredienser i hudpleje. Derfor er det vigtigt at bruge produkter, som er særligt udviklet og formuleret til sensitiv hud. Når huden reagerer, kan den have tendens til at blive rød og irriteret og eventuelt tør og kløende.

En sensitiv hud har brug for særlig pleje, som kan hjælpe med at give huden fugt og genopbygge hudens barriere. Hos Webapoteket har vi et stort udvalg af milde og skånsomme hudplejeprodukter til sensitiv hud. Vi har også hudpleje uden parfume samt allergivenlig hudpleje til dig, der ønsker en skånsom hudpleje uden stærke aktive ingredienser, som kan genere en sart hud.


Fedtet og uren hud


Er din hud ofte fedtet og skinnende, kan det være et tegn på, at du har fedtet hud. Fedtet hud skyldes en øget olieproduktion, som gør, at huden fremstår skinnende. Har du fedtet hud, kan du også have tendens til uren hud og akne.

Når du har fedtet hud, er det vigtigt at rense huden grundigt for at fjerne det overskydende fedt fra huden. Her er det vigtigt at bruge nogle hudplejeprodukter specifikt til fedtet og uren hud, fordi de renser uden at virke udtørrende.

I vores store sortiment af hudpleje finder du flere forskellige hudplejeprodukter til fedtet og uren hud. Vi har både renseprodukter og cremer, som er særligt velegnet til denne hudtype.


Moden hud


Huden ændrer sig i takt med at vi bliver ældre, og jo ældre vi bliver, jo flere ældningstegn vil være synlige på huden. En moden hud har fine linjer, rynker, nedsat elasticitet, flere synlige pigmentforandringer og mindre spændstighed, som kræver særlig pleje.

Hos Webapoteket har vi flere hudplejeprodukter til moden hud, som indeholder aktive ingredienser, der kan være med til at modvirke ældningstegn, og som samtidig giver god fugt og næringsrig pleje. Denne type såkaldt anti age pleje er fyldt med ingredienser, som supplerer hudens nedadgående egenproduktion af stofferne - som for eksempel hyaluronsyre.


Hvorfor købe hudplejeprodukter på apoteket?


God hudpleje er hudpleje, som giver resultater og beskytter huden bedst muligt. Hos Webapoteket er du garanteret kvalitetsprodukter, som virker, og som er skånsomme mod huden. Vores sortiment er nøje udvalgt, og vi står fagligt inde for hvert produkt. Dette er med til at sikre, at du får kvalitet for pengene, og hudplejeprodukter der ikke blot ser pæne ud på badeværelseshylden, men som samtidig giver resultater og passer godt på huden.

Vi fører derfor en lang række hudplejeprodukter fra flere forskellige anerkendte mærker - heraf flere som kun forhandles på apoteket.

Hos os har du samtidig mulighed for at få kvalificeret rådgivning. Vores dygtige apotekspersonale sidder altid klar til at give dig gode råd og vejledning i forhold til de forskellige hudplejeprodukter, så du kan finde lige præcis det produkt, som passer bedst til din hud.