Støttebind

Støttebind

Et støttebind har til formål at støtte og aflaste led og muskler i et bestemt område af kroppen. Støttebind anvendes ofte i forbindelse med sportsskader - både til at forebygge skader eller som supplement til genoptræningen efter en skade.

Hvilket støttebind skal jeg vælge? Der findes støttebind til forskellige områder af kroppen, og fælles for dem alle er, at de yder kompression, er varmelindrinde og giver optimal støtte til det underliggende væv på det respektive område af kroppen.

Hvilket støttebind, du bør vælge, afhænger af området og omfanget af den aktuelle skade. Det kan være, at du døjer med tilbagevendende seneskedehindebetændelse i håndledet. En tilstand, hvor muskelsener og seneskeder i håndleddet er betændte. Tilstanden kan medføre smerte, hævelse og nedsatte funktioner i hænder og håndled. Her kan en håndledsstøtte med skinne gå ind og give kompression samt varme- og smertelindring til håndleddet under fysisk aktivitet, hvormed helingsprocessen understøttes. Det kan også være, at du har behov for støtte og lindring af en tennisalbue.

Tips til brug: Hos Webapoteket har vi et bredt udvalg af støttebind til kroppen. Du kan læse nærmere om de enkelte støttebind og deres funktioner ved at klikke dig ind på dem.

Se også vores udvalg af sportstape, som kan understøtte og aflaste ledbånd og ledkapsler for at fremme helingsprocessen efter et uheld.