A-DERMA

A-DERMA

A-DERMA er et førende brand inden for plantebaseret dermatologi. De er dedikerede til at hjælpe personer med sart hud, hos alle fra spædbørn til ældre, og går ikke på kompromis med effektivitet eller tolerance.

A-DERMA er kendt for sin ekspertise i at behandle alt fra tør og atopisk hud til mildere irritationer, hvilket gør dem til et foretrukket valg for dem, der søger sikker og effektiv hudpleje baseret på plantebaserede ingredienser og solid videnskab.

Hvert produkt er udviklet med omhyggeligt udvalgte ingredienser som Rhealba® Havre, der er kendt for sine beroligende og genoprettende egenskaber.Rhealba® Havre: Hjertet i A-DERMA

Rhealba® Havren er nøgleingrediensen i A-DERMAs produkter. Den er udvalgt blandt 26.000 havresorter, og bruges som de eneste af A-DERMA med formålet om at berolige, skabe balance i og reparere sart hud. Rhealba®, der er en havresort med rene, hvide havre, dyrkes økologisk i det sydvestlige Frankrig.

A-DERMA benytter sig også af Rhealba® Havreskud, der har et højt indhold af saponiner, som genopretter balancen i huden, samt flavonoider, som har beroligende egenskaber.

Anvendelsen af havre går langt tilbage. I antikken blev den brugt til at dæmpe betændelse, romerne brugte havren til beroligende bade til personer med hudproblemer, og i middelalderen blev havre brugt til at berolige irriteret hud. Sidenhen er der forsket yderligere i havrens egenskaber til at berolige sart hud.Produktsortiment

A-DERMA har flere serier, der hjælper med at pleje sart, tør, irriteret eller atopisk hud i ansigtet og på kroppen. Der findes derfor en serie, der er målrettet lige præcis dine hudproblemer.

Tør og atopisk hud
A-DERMA Exomega er en serie af blødgørende plejeprodukter, der retter sig mod personer med tendens til tør eller atopisk hud. Produkterne i serien har en kløedæmpende virkning og er velegnet til hele familien, selv spædbørn.

Sart og irriteret hud
A-DERMA Dermalibour+ er en serie af rense- og plejeprodukter velegnet til sart og irriteret hud. Produkterne består af et kobber/zink-kompleks og er velegnet til rødme, kløe eller sviende hud.

Sart hud i ansigtet
A-DERMA Biology er en serie af ansigtsplejeprodukter målrettet sart hud i ansigtet. Produkterne fugter huden, mindsker rødmen, samt holder den sarte hud i balance.

Solbeskyttelse
A-DERMA Sun-Protect er en solserie med produkter, der beskytter solsensitiv hud i ansigtet og på kroppen. Serien indeholder solcreme, -lotion, -stift og -spray med SPF50 til både børn og voksne, samt en aftersun.Conscious Care: Etisk og bæredygtig tilgang

A-DERMA arbejder med en Conscious Care-tilgang, hvor bæredygtighed er et gennemgående tema i udviklingen og produktionen af produkterne. De ønsker at skabe produkter, der er effektive og sikre for brugeren, samtidig med at de er ansvarlige for miljøet.

Dette gør de blandt andet ved formulere produkter uden unødvendige ingredienser, benytte så naturlige ingredienser som muligt, samt have korte forsyningskæder i produktionen.

Emballage er også i fokus hos A-DERMA, hvor de frem mod 2025 har et mål om at 100 % af emballagen skal fremstilles af genanvendeligt, naturligt eller komposterbart materiale på egne fabrikker. Desuden vil 10 % af produkterne være tilgængelige i refill-udgaver.A-Dermas historie

A-DERMA startede i 1970'erne da farmaceuten Pierre Fabre begyndte at beskæftige sig med havre. Det franske ord for havre, avoine, er inspirationen til navnet A-DERMA.

Pierre Fabre kombinerede det bedste fra natur og videnskab for at udvikle sikre og effektive dermatologiske produkter. Han var dybt engageret i at anvende plantebaserede ingredienser, særligt hans pionerarbejde med havre som en nøglekomponent i hudpleje.

Fabre var også opmærksom på bæredygtighed og etik, hvilket omfattede at sikre ansvarlige sourcing-praksisser og en respektfuld omgang med naturen. Hans mål var at forbedre menneskers livskvalitet gennem innovativ hudpleje, samtidig med at han beskyttede og værnede om de naturlige ressourcer, som produkterne var baseret på.