Øjenpleje

Øjenpleje

Huden omkring øjnene er tyndere end i resten af ansigtet. Derfor kræver den ekstra nænsom pleje - ikke alene fordi huden er tynd, men også fordi øjenplejeprodukterne kommer tæt på selve øjet, og derfor skal være skånsomme for ikke at svie eller genere.

Vær forsigtig når du påfører din øjenpleje, så den ikke kommer ind i øjnene, og så du ikke hiver unødigt i huden. Sørg desuden for at have en god makeup-fjerner, som gør det let at fjerne din makeup uden voldsomme gnid.

Øjenomgivelserne afslører hurtigt, om du f.eks. har fået for lidt søvn, for lidt væske, har tør hud eller tendens til fine linjer. Find den bedste øjencreme for dig - det kan være, at du har behov for en fugtgivende øjencreme, en udglattende og opstrammende øjencreme eller måske en, der i højere grad virker kølende og lysnende.

Her på siden finder du blandt andet øjencreme til mørke rande. Mørke rande og såkaldte poser under øjnene opstår gerne, hvis du er træt og udmattet. Ud over at sørge for at få så meget og så god søvn som muligt, kan en god øjencreme måske lette lidt på træthedens spor omkring øjnene.