Serum

Serum

Serum er koncentreret hudpleje, som ofte er tyndt i konsistensen og trænger hurtigt ind, og dybt ned, i huden. De lette dråber er fyldt med aktive ingredienser, som oftest er målrettet et specifikt hudproblem (f.eks. tør hud eller rynker).

Et serum skal anvendes på afrenset hud, inden du kommer creme eller ansigtsolie ovenpå. Det er en god idé at anvende eksempelvis creme ovenpå, da et tyndt serum ikke vil fugte og beskytte hudens barriere i lige så høj grad. De flester serummer kan anvendes både morgen og/eller aften. Hvis dit serum har et højt indhold af A-vitamin, er det dog bedst kun at anvende det om aftenen. Det skyldes, at A-vitamin bliver nedbrudt ved kontakt med solen.

Vær ekstra opmærksom på at huske solcreme i ansigtet, når du bruger serum med A-vitamin eller serum, som virker peelende på huden - f.eks. AHA (frugtsyre).

Her på siden finder du hele vores udvalg af serum til ansigtet. Find blandt andet serum med vitamin C, serum med hyaluronsyre og parfumefri serum til sensitiv hud.

Mere om hudpleje: Se vores hudplejeleksikon her >>