Dagcreme

Dagcreme

En fugtgivende ansigtscreme er en essentiel del af en god hudplejerutine. Både hvis det er det eneste hudplejeprodukt, du anvender, og hvis du nyder en rutine med flere plejende elementer. En ansigtscreme tilfører og holder på fugten og styrker hudens barriere.

En dagcreme anvendes til at beskytte, pleje og fugte huden i dagstimerne. Derfor indeholder mange dagcremer SPF (solfaktor), så du automatisk er beskyttet i løbet af dagen. En dagcreme kan dog ikke erstatte en decideret solcreme.

Påfør din dagcreme om morgenen på renset hud og ovenpå eventuel serum. Flere ansigtscremer kan sagtens anvendes både dag og nat, og nogle virker ganske enkelt i 24 timer. En natcreme er dog særligt formuleret til brug om natten og er oftere federe.

Her på siden finder du let den bedste dagcreme for dig. Vi har et bredt udvalg af blandt andet dagcreme uden parfume, dagcreme til tør hud, til fedtet hud, til uren hud eller til rosacea. Du finder desuden varianter med forskellige plejende ingredienser som f.eks. hyaluronsyre og a vitamin. Du finder også ansigtscreme, som er særligt udviklet til mænd.