Øjenpleje

Øjencreme

En god øjenpleje kan forhindre, at huden omkring øjnene bliver tør, så rynker og fine linjer fremstår mere tydelige. Det kan derfor være en god idé at bruge øjencreme og andre produkter til øjenpleje, som giver fugt og pleje til den tynde hud under øjnene.

På Webapoteket finder du både øjencreme, øjenserum og øjengel til pleje af øjenomgivelserne. Vi har taget faglig stilling til alle vores produkter og udvalgt dem nøje. Her på apoteket finder du øjenpleje af høj kvalitet samt målrettet og dermatologisk pleje til øjenomgivelserne.


Vælg den rette øjenpleje og øjencreme


Huden omkring øjnene er tyndere og mere sart end i resten af ansigtet. Øjenomgivelserne afslører dermed også hurtigt, om du for eksempel har fået for lidt søvn, for lidt væske, om du har tør hud eller tendens til fine linjer. Det kan derfor være en hjælp at bruge en god øjencreme, som kan være med til at mindske synligheden af både tør og dehydreret hud samt trætheds- og ældningstegn.

Da huden omkring øjnene er sart, kræver den ekstra nænsom pleje ikke alene fordi huden er tynd, men også fordi øjenplejeprodukterne kommer tæt på selve øjet. Det er derfor også vigtigt at vælge produkter til øjenpleje, som er skånsomme, for at undgå at de svier eller generer øjnene.

Her på siden finder du et stort udvalg af øjencremer, øjenserum og anden øjenpleje, der giver dig mulighed for at vælge den bedste øjencreme til dig. Du finder blandt andet:

  • Fugtgivende øjencreme

  • Udglattende og opstrammende øjencreme

  • Kølende og lysnende øjencreme


Uanset hvilke krav du har til din øjencreme, kan du finde en, der passer til dit behov. Hos Webapoteket finder du blandt andet også øjencreme til mørke rande.

Mørke rande og såkaldte poser under øjnene opstår gerne, hvis du er træt og udmattet. Ud over at sørge for at få så meget og så god søvn som muligt, kan en god øjencreme måske lette lidt på træthedens spor omkring øjnene.


Sådan skal du bruge øjencreme



  • Vask hænderne grundigt inden du påfører øjencremen på afrenset hud.

  • Dup forsigtigt en smule øjencreme under hvert øje. Her er det en god idé at bruge ringfingeren, så du ikke kommer til at mase på huden.

  • Dup forsigtigt en smule øjencreme på huden over øjenlågene.


Vær forsigtig, når du påfører din øjenpleje, så den ikke kommer ind i øjnene, og så du ikke hiver unødigt i huden. Sørg desuden for at have en god makeup-fjerner, som gør det let at fjerne din makeup uden voldsomme gnid eller irritation af øjenomgivelserne.


Øjencreme fra populære mærker


Hos Webapoteket finder du øjencreme fra en lang række af populære mærker. Hos os finder du derfor også forskellige typer af øjencreme, der kan passe til ethvert budget og behov. Find blandt andet Beauté Pacifique øjencreme, Filorga øjencreme, Avene øjencreme og La Roche Posay øjencreme. Har du brug for hjælp til at finde den rette øjencreme eller øjenserum til dit behov, er du velkommen til at kontakte os.


Øjencreme mod mørke rande


Mørke rande omkring øjnene kan opstå som følge af flere forskellige årsager, det kan for eksempel være dehydrering af huden, manglende søvn eller genetik. Har du mørke rande om øjnene, som følge af at du har fået for lidt søvn eller for lidt væske, kan dette forsvinde igen ved at fokusere på søvn og væske til kroppen.

Er du genetisk disponeret for mørke rander kan det være en smule sværere at slippe af med de mørke rande, men heldigvis kan en god øjencreme hjælpe dig på vej. Med en god øjencreme kan du give huden fugt og på sigt gøre de mørke rande lysere.


Øjencreme til mænd


Øjencreme er ikke kun for kvinder, og vi oplever, at der bliver større efterspørgsel efter øjenserum og øjencreme til mænd. Som mand kan du sagtens benytte dig af alle typer af øjencreme, du finder på Webapoteket, så længe du vælger en, der passer til dit behov.

Det kan for eksempel være øjencreme til tørre øjenlåg eller en øjencreme til poser under øjnene. Hos Webapoteket fører vi også øjencreme specifikt udviklet til mænd, som er udviklet til at hjælpe mod mørke rander og rynker.


Øjencreme mod rynker


Et af de vigtigste formål med en øjencreme er at mindske de fine linjer og rynker omkring øjnene. Til det kan du vælge at benytte en specifik øjencreme mod rynker, som blandt andet indeholder A-vitamin. A-vitamin, også kaldet Retinol, er et vitamin, som medvirker til at opstramme og mindske dybden af rynkerne og linjerne i huden omkring øjnene.

Hvis du ikke er vant til at bruge A-vitamin i din hudpleje, skal du starte forsigtigt ud og bruge en mild form for A-vitamin. Hos Webapoteket finder du et stort udvalg af anti age øjencreme til alle hudtyper, så du kan vælge den bedste øjencreme til din hud.