Mund- og tandpleje

Mund- og tandpleje

En grundig mundhygiejne er afgørende for sundheden af vores tænder, tandkød og tunge. Når vi sørger for at rense vores tænder og mund hver dag, undgår vi smertefulde og belastende gener såsom huller i tænderne, tandkødsbetændelse og dårlig ånde.

Det er desværre ikke alle, der har lige let ved at rense tænderne for madrester og plak. Skæve tænder, tætte mellemrum eller gemte kindtænder, er nogle af årsagerne til, at det kan være svært at komme i bund med bakterier i munden.

En mellemrumsbørste er effektiv til at rense tandmellemrum, men i nogle tilfælde er mellemrummene så tætte, at tandtråd er en bedre løsning. Vær opmærksom på at mellemrumsbørster og tandtråd findes i forskellige tykkelser og former, så du kan vælge den type, der passer bedst til mellemrummene mellem dine tænder.

Tandstikker er et godt udgangspunkt, hvis du vil rengøre tænderne hurtigt efter et måltid, men som forebyggende tiltag, bør du anvende mellemrumsbørster eller tandtråd.

Her på siden finder du Webapotekets udvalg af tandtråd, tandstikker og mellemrumsbørster. Disse gør det lettere for dig at rense tænderne grundigt og fjerne plak i alle hjørner og kroge.