Dagcreme

Dagcreme

En fugtgivende ansigtscreme er en essentiel del af en god hudpleje, uanset om det er det eneste hudplejeprodukt, du anvender, eller om du nyder en hudplejerutine med flere plejende elementer.

På Webapoteket har vi et stort sortiment af ansigtscreme og dagcreme fra forskellige mærker. Her finder du blandt andet dagcreme med SPF, ansigtscreme uden parfume, dagcreme til tør hud, fedtet hud og moden hud.

Som apotek har vi desuden et bredt udvalg af dermatologisk hudpleje, som er udviklet i samarbejde med hudlæger med henblik på at behandle forskellige problematikker i huden. Det kan for eksempel være rosacea, uren hud eller sensitiv hud. Vi tager faglig stilling til alle produkter, og vores ansigtscremer er derfor nøje udvalgte fra nogle af de bedste mærker.


Derfor skal du bruge ansigtscreme


Huden i ansigtet bliver hver dag udsat for mange påvirkninger. Udefrakommende faktorer som vind, varme, kulde, sol og forurening kan påvirke huden i ansigtet, og gøre huden tør og irriteret. En dagcreme tilfører og holder på fugten i huden, samt styrker hudens barriere, så den bliver mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

En dagcreme har således til formål at beskytte, pleje og fugte huden i dagtimerne, så huden holder sig sund og gennemfugtet. Derfor indeholder mange dagcremer SPF (solfaktor), så du automatisk også er beskyttet mod solens stråler i løbet af dagen.

Vi gør dog altid opmærksom på, at en dagcreme ikke kan erstatte en decideret solcreme.


Sådan skal du bruge din dagcreme


For at få mest udbytte af din ansigtscreme er det en god idé at anvende den hver dag. Påfør din dagcreme om morgenen, efter du har renset huden med et renseprodukt og ovenpå eventuel serum. Flere ansigtscremer kan sagtens anvendes både dag og nat, og nogle virker ganske enkelt i 24 timer. En natcreme er dog særligt formuleret til brug om natten, og er oftere federe i konsistensen. Dermed kan du give mere næringsrig pleje til din hud, imens du sover.


Ansigtscremer til forskellige hudtyper


En ansigtscreme fungerer som et beskyttende lag på huden. Uanset hvilken hudtype du har, kan du derfor have gavn af at bruge dagcreme. Særligt for os som bor i Danmark, og udsættes for skiftende årstider, kulde, vind og lav luftfugtighed i perioder af året.

Når du skal vælge din ansigtscreme, er det dog vigtigt, at du vælger én, der passer til din huds behov. Her på siden finder du nemt den bedste dagcreme til dig og din hud. Vi har et bredt udvalg af blandt andet ansigtscreme uden parfume, dagcreme til tør hud, dagcreme til fedtet hud, uren hud eller rosacea.

Du finder desuden varianter med forskellige plejende ingredienser som f.eks. hyaluronsyre og A-vitamin, der er gode ingredienser til moden hud, da de hjælper med at bekæmpe fine linjer, giver masser af fugt, og har en udglattende virkning. I vores store sortiment finder du også dagcreme til mænd fra blandt andet Apotekets Men og Ecooking.
På apoteket finder du dagcreme til alle hudtyper, herunder:

  • Dagcreme til tør hud

  • Dagcreme til fedtet hud

  • Anti-age dagcreme til moden hud


Ansigtscreme uden parfume


En ansigtscreme uden parfume er lige så effektiv som en ansigtscreme med parfume. Ved at vælge et produkt uden parfume, mindsker du risikoen for irriteret hud som følge af parfumen.
Er du interesseret i parfumefri ansigtscreme, er du måske også interesseret i ansigtscreme uden skadelig kemi. Hos Webapoteket kan du være sikker på kun at finde godkendte ansigtscremer uden kemi og skadelige stoffer. Er du til økologisk og naturlig hudpleje, kan du selvfølgelig også finde dette hos os.


Dagcreme til tør hud


Hvis du har tør hud, vil du opleve, at huden kan føles stram og ru, og eventuelle rynker og fine linjer vil være mere synlige. Er din hud tør, bør du gå efter en ansigtscreme til tør hud, som indeholder fugtgivende ingredienser. Sørg også for at lade cremen og andre produkter trænge godt ind i huden, inden du påfører solcreme og makeup.


Dagcreme med SPF (solfaktor)


Solens stråler påvirker vores hud i høj grad og fører til en hurtigere aldringsproces i huden - blandt andet i form af rynker og pigmentforandringer. Derfor er det vigtigt med den rette beskyttelse. En ansigtscreme med solfaktor er derfor en god og nem måde at beskytte huden hver dag. Hvis du vælger en ansigtscreme med solfaktor, skal du dog være opmærksom på, at du ofte skal bruge meget af den for at opnå den beskyttelse, som står på cremen. Du kan derfor vælge at supplere din dagcreme med SPF med en let ansigtssolcreme.


Dagcreme til fedtet hud


En dagcreme til fedtet hud har til formål at fugte og pleje huden uden at gøre den mere fedtet og skinnende, hvorfor du bør vælge en creme med matterende egenskaber. Cremer til fedtet hud er ofte lette i konsistensen, oliefri og non-comedogene, hvilket betyder, at produktet ikke tilstopper porerne. Dette kan bidrage til, at huden ikke skinner eller fedter yderligere.

Det er vigtigt at anvende en dagcreme til fedtet hud samt sørge for en god og mild renserutine. Renser du huden for skrapt, kan det virke udtørrende, hvilket kan være medvirkende til at forværre den fedtede tendens.


Anti-age dagcreme til moden hud


Moden hud er en bred betegnelse for hud, der har rynker, pigmentforandringer, har mistet fylde og dermed har mistet sin fasthed. Vil du gerne have fornyet glød og fylde til huden, kan en anti-age dagcreme til moden hud være en god løsning.

En god dagcreme til moden hud bør indeholde fugtgivende ingredienser og kollagen, som kan være med til at styrke hudens fornyelse. Hos Webapoteket kan du finde Vichy dagcreme eller Ecooking dagcreme, som begge er fyldt med gode anti-age ingredienser til den modne hud.