Värn – en serie af kosttilskud med mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier er naturligt forekommende i vores tarme og for hvert enkelt menneske, er der en unik sammensætning af mælkesyrebakterier gennem hele livet. Mælkesyrebakterier er stadig et uopdaget univers og der vil uden tvivl, i de kommende år, åbne sig endnu flere døre omkring hvad mælkesyrebakterier kan gøre for vores helbred.

Mælkesyrebakterier er også kendt som probiotika, og bakterierne har efterhånden fået mange navne alt efter hvilken slægt de tilhører. De største bakteriestammer vi kender, er Lactobacillus og Bifidobacterium. Generelt har vi dog kendskab til mange flere stammer, og de fleste producenter af mælkesyrebakterier vælger at fremstille produkter med flere forskellige stammer.

Värn er en serie af kosttilskud med mælkesyrebakterier som er målrettet specifikke situationer, og med indsigt i menneskets behov gennem livet. I serien finder du produkter der passer til alle aldre og der er taget højde for, at hvert produkt passer til netop hvor du er i livet.

 

Värn kosttilskud med mælkesyrebakterier

Värn har nedenstående produkter som kan bruges til forskellige behov. Disse er lavet som kapsler der kan sluges, men har du svært ved det, kan kapslen åbnes og drysses ud over smoothies eller yoghurt. Kapslens indhold af mælkesyrebakterie kan også drysses ud over tempereret mad.

  • Seniorvärn – Mælkesyrekapsler til dig over 50 år og som ønsker at tage kapsler med en sammensætning der passer til din alder. Vi ved at mængden af bifidobakterier falder i tarmen med alderen, og i Seniorvärn har man derfor tilsat flere af disse. Seniorvärn er fri for gluten, laktose og gelatine og er veganske.
  • Extravärn - I Extravärn får du 52 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på 10 stammer. Extravärn er fri for gluten, laktose og gelatine og kan bruges fra 3 år og opefter.
  • Restorevärn bruges i bestemte situationer hvor der brug for lidt ekstra og indeholder 10 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på 4 stammer. Restorevärn er lavet specielt til at styrke kroppens mikrobiom, som er en betegnelse for alle de bakterier som findes i og på kroppen, kan bruges fra 3 år og opefter. Restorevärn er fri for gluten, laktose og gelatine og er veganske.
  • Adultvärn - Mælkesyrekapsler til dig som gerne vil tage mælkesyrebakterier til hverdagsbrug. Adultvärn indeholder 9 forskellige stammer og i alt 15 milliarder levende bakterier. Adultvärn er fri for gluten, laktose og gelatine og er veganske.
  • Rhinovärn er til dig som ønsker at tage mælkesyrebakterier og D-vitaminer. Rhinovärn kan bruges hele året rundt eller som sæsontilskud fra sidst på vinteren gennem forår og sommerperioden. Rhinovärn er fri for gluten, laktose og gelatine.

Se alle produkterne fra Värn her >>

 

Värn Earvärn og Throat & Earvärn Kids

Er to unikke produkter, i kategorien medicinsk udstyr, som er godkendt til forebyggelse af gentagne øvre luftvejsinfektioner. Ved brug af Throat og EarVärn dagligt dannes en beskyttende barriere som modarbejder de bakterier der normalt er årsag til infektioner.

Findes som:

  • Throat & Earvärn Sugetabletter til børn og voksne: Sugetabletter med naturlig smag af jordbær.
  • Throat & Earvärn Kids til børn fra 6 måneder er der små breve med pulver, også med naturlig smag af jordbær, som fordeles i barnets mund. Brug eventuelt en finger eller en sut der dyppes i pulveret, som barnet herefter få i munden. Pulveret skal virke på slimhinden i munden.

Se Webapotekets udvalg af mælkesyrebakterier her >>

 

 

Webapoteket, januar 2021