Den vigtigste opgave for mig er at vejlede om en fornuftig tilgang til sundhed samt at give den rette rådgivning i forhold til sygdomme. Min baggrund for at kunne udføre dette job er, at jeg er uddannet farmakonom og har flere års erfaring fra fysiske apoteker samt vagtapotek, inden jeg startede på Webapoteket.

På det fysiske apotek mødte du mig bag skranken, her på Webapoteket møder du mig bag chat, mails og i telefonen. I mit daglige arbejde sørger jeg blandt andet for at kontrollere og sende den receptmedicin, du bestiller. Jeg kan lide at vejlede, give gode råd og sørge for, at du som kunde får den viden, der er nødvendig i forhold til din sundhed.

Jeg er nysgerrig af sind, og for mig er det vigtigt altid at være opdateret i forhold til, hvad der sker i apoteksverdenen. Mit faglige interesseområde er kosttilskud. Her findes et hav af muligheder, og derfor er det vigtigt, at du kan få den rigtige rådgivning i forbindelse med køb af for eksempel vitaminer til familien. På Webapoteket er jeg med til at vedligeholde vores sortiment af kosttilskud og sørge for, at vi alle er godt klædt på til at hjælpe dig med det rette valg.

Ansvarsområder:
Naturlægemidler og kosttilskud

← Gå tilbage til oversigten