Vichy Minéral 89 Booster

L'Oréal Danmark

Vichy Minéral 89 Booster

beskyttende gel t/alle hudtyper

Læs mere

kr. 209,00

Klubpris: 177,65 kr.

stk

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

{{quantity}} stk er lagt i kurven
Få dine varer leveret automatisk på abonnement

Vichy Minéral 89 indeholder • Aqua / Water
 • Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin
 • Glycerin
 • Butylene Glycol
 • Methyl Gluceth-20
 • Carbomer
 • Sodium Hyaluronate
 • Phenoxyethanol
 • Caprylyl Glycol
 • Citric Acid
 • Biosaccharide Gum-1.

Anmeldelser (74)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på kundeservice@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Vichy Minéral 89 Booster

Fantastisk produkt

af Miki - 03-09-2018

Dette produkt fra VICHY er et vidunder produkt som efterlader din hud fugtgivende og frisk. Selve formularen i produktet er ubeskrivelig. Gelen som er udviklet til at give fugt og en velbalancerende hudstruktur. Kan stærk anbefales som både mænd og kvinder.

Perfekt til tør hud.

af Louise - 03-09-2018

Kan varmt anbefales. Føles så behagelig og kølende på huden. Rigtig god hvis man har tendens til tør hud i ansigtet. Fedter ikke.

Anbefales

af Camilla - 03-09-2018

Den føles helt silke blød på huden, nem at smøre ud. Den giver super god fugt til huden og fedter ikke. Det bedste er at den er super drøj i brug. Designet er VIRKELIG smukt og lækkert

Super dejlig til sensitiv og kombineret hud

af Priscilla - 04-09-2018

Super lækker og let konsistens. Trænger ind i huden lynhurtigt og efterlades blød. Fedter ikke, og huden føles fantastisk 🙂

Fuldt ud tilfreds

af Alina - 05-09-2018

Lækkert design, nem at bruge og gør hvad den skal. kan mærke en forskel allerede efter kort tids brug, så er fuldt ud tilfreds

Efterlader blød og friskhed i huden

af Jane - 05-09-2018

Gelen er nem at bruge og efterlader huden blød og frisk.:-)

Super frisk

af Tara - 06-09-2018

Den er super lækker og nem at bruge! Den fedter ikke som mange andre, og den trænger hurtig ind ! Den efterlader huden så dejlig blød og frisk!

KØB DEN

af Bethina - 06-09-2018

Når først du har prøvet den her, kan du ikke leve uden. Den er intet mindre end fantastisk - og kan virkelig se en forskel på min hud.

Super lækker

af Tara - 08-09-2018

Den er super lækker og nem at bruge! Den fedter ikke som mange andre, og den trænger hurtig ind ! Den efterlader huden så dejlig blød og frisk!

Super god til sensitiv hud

af Sofie - 08-09-2018

Er god fugtgivende, som trænger hurtigt ind i huden når du påfører den. Personligt har jeg sensitiv hud, og tidligere døjet med akne - så at prøve nye produkter er altid spændende. Her har produktet virkelig givet positiv effekt - og ingen udslet fået! Synes min hud er blevet mere fugtet og for mig er der markant forskel fra når jeg bruger den om morgenen - da den giver et mere frisk look til resten af dagen. Konsistens er rar og jeg gør brug af to pump til hele ansigtet, samt øjenlågene. Designet er smukt - hvilket også er endnu et plus! Jeg kan ihvertfald ikke undvære min Vichy Minéral 89

Booster

af Cecilie - 09-09-2018

Jeg har brugt denne booster hver dag i 11 dage nu, hvor jeg har påført den morgen og aften direkte efter min rens. Jeg har normalt fedtet/uren hud med tendens til tørhed, og jeg var derfor bekymret om produktet ville forværre min hud. Men det gjorde den ikke!! Den er simpelthen SÅ mild, og opfrisker mit ansigt på den der fede måde. Den trænger helt vildt hurtigt ind, og efterlader ikke huden sådan 'fedtet' eller med en følelse af, at man har påført boosteren. Jeg lagde også mærke til, at min hud er blevet betydelig blødere, og jeg har faktisk helt undladt min dagcreme i den her periode. Cremer kan godt føles 'tung' på ansigtet, så Vichys booster har virkelig været et frisk pust. Kan varmt anbefales!

Optimal for min hud

af Anne - 09-09-2018

Optimal for min hud der plejede at fedte ret hurtigt. Denne booster virkelig ansigtet med fugt som den lover. Bruger den også til at holde bryn på plads og til at friske ansigtet op efter en lang dag på job

Rigtig god booster til sensitiv hud

af Laura - 10-09-2018

Jeg har i samarbejde med Buzzador og Vichy testet Vichy Minéral 89 i en periode, og er meget tilfreds med produktet. Det fugter uden at fedte huden ind, og det passer perfekt ind i min almindelige hudplejerutine. Med min meget allergiske, tørre og sensitive hud kan jeg varmt anbefale den her booster!

Så lækker!

af Stine - 10-09-2018

I samarbejde med Buzzador og @Vicky har jeg i en periode testet produktet. Produktet er nemt at anvende, fedter ikke og tørre meget hurtigt ind i huden. Jeg startede efter en uges solferie. Jeg har i perioden jeg har testet produktet kunne se forskel på min hud, den har fået mere glans og er ikke længere tør.

Fugt booster

af Marie-Louise - 10-09-2018

I samarbejde med Buzzador og Vichy, har jeg i en periode dagligt testet “Vichy Mineral 89” og jeg er meget positiv over produktet. Min hud hungrer konstant efter fugt, og her er denne gel bare ideel. Den indeholder nemlig hyaluronsyre, som er med til at holde på hudens fugt. Gelen er let og lækker i konsistensen. Den fedter ikke, men efterlader huden med en naturlig glans. Det er absolut et produkt, som jeg fortsat vil have i mit skab på badeværelset til min daglige rutine.

Lækkert!

af Nathalia - 10-09-2018

Jeg har i samarbejde med Vichy og Buzzador testet Vichy Mineral 89 i en uges tid og kan ærligt sige, at jeg allerede er vild med at have fået den ind i min morgen- og aftenrutine 🌸 Om det er fordi jeg bruger det ekstra tid på at massere den ind i min hud og huden på den måde bliver aktiveret, eller om det faktisk er fordi den får boostet min hud og gør den stærk og fugtig ved jeg ikke, men jeg ved at jeg er vild med effekten! Min hud på kinderne føles mindre tør og min hud i T-zonen og på hagen føles mindre fedtet 👌🏻 Når flasken en gang er tom, hvilket ikke kommer til at ske foreløbig, så har jeg allerede besluttet, at der skal købes en ny 😃

Kan klart anbefales

af Christinna - 11-09-2018

Jeg har en travl hverdag med to små børn, så jeg synes det er super lækkert med et produkt som er let at påføre og som trænger hurtigt ind og ikke fedter huden. Jeg har altid haft meget tør hud i ansigtet, så det er meget tydeligt for mig at se at huden bliver fugtet godt igennem, og min hud er nu virkelig lækker og blød. Kan helt sikkert anbefales, og det er klart en rutine jeg vil holde fast i!

Must-have produkt!

af Mie - 11-09-2018

Jeg er vild med det hele. Selve designet er smukt, og så er konsistensen også bare virkelig lækker! Den giver min hud masser af fugt, og så er den ikke klistret (efter min smag hvert fald). Det er blevet en ny favorit, som jeg helt klart vil købe igen, når denne flaske er tom <3

Fantastisk produkt

af Sarah - 13-09-2018

I samarbejde med Buzzador & Vichy har jeg været så heldig at få lov til at teste Vichy minéral 89 i en periode og det er jeg extremt glad for - da dette produkt 100% skal forblive i min morgen/aften rutine. Produktet er let og gelé agtigt og trænger super hurtigt ind i huden, uden at fedte - den efterlader min hud silkeblød og ordentligt fugtet, jeg kan smøre min dag/nat creme på med det samme lige bagefter 👍🏽 om produktet har gjort nogen synlig forskel i min hud, er jeg ikke sikker på endnu, men det vil den måske på længere sigt. Jeg er i hvert fald stor fan af Vichy minéral 89 !

Fantastisk!

af Melanie - 16-09-2018

I samarbejde med Buzzador & Vichy har jeg nu testet denne skønhed med et fuldstændig fantastisk resultat. Jeg er vild med den store mængde mineraler den indeholder, og det faktum at den ikke er proppet op med en masse dårlige ingredienser. Den er naturlig og det mærkes virkelig på huden. Den giver en fantastisk fugtighed og er ikke fedet som så mange andre cremer. Min hud har virkelig reageret godt på produktet og jeg vil klart anbefale det til alle som ønsker en naturlig og fantastisk morgen og aften creme!

Fantastisk produkt.

af Helena - 16-09-2018

I samarbejde med Buzzador & Vichy har jeg testet dette dejlige produkt, og jeg må sige, at jeg er super glad for det. Vichy var i forvejen en del af min daglige rutine, så det var nemt at vende mig til at bruge denne dagligt. Den fugter og beskytter huden, og jeg synes også, at den giver en pænere overflade. Man skal dog lige være opmærksom på hvilken slags foundation man bruger ovenpå, da jeg opdagede at ikke alle sad så godt ovenpå denne - men det vidner jo også bare om, hvor meget den faktisk beskytter huden. Dejligt produkt, som jeg vil blive ved med at bruge.

Faaaantastisk!

af Sasja - 19-09-2018

I samarbejde med Vichy har jeg testet dette produkt! Og lad mig bare sige jeg var skeptisk! Men efter 14 dages solferie er den jo uundværlig!!!! Simpelthen så lækker til at fugte min hud på ny!!

Pæne resultater

af Sandie - 19-09-2018

I samarbejde med Vichy og Buzzador har jeg testet denne Minéral 89. Fik for 1,5 år siden lige pludselig meget problematisk hud. Jeg har virkelig været igennem mange produkter og kun få har kunne holde det bare nogenlunde nede. Har i en periode prøvet at tilføje denne fugtgivende booster til min daglige hudplejerutiner. Min hud har ændret sig til det bedre, den er blevet mere fin i strukturen og det gode ved produktet er at den trænger rigtig hurtigt ind i huden. Dog har jeg problemer med at få min foundation til at lægge pænt ovenpå, hvis den bliver lagt for hurtigt efter Minéral 89. Jeg vil fortsat have Minéral 89 i min daglige rutiner og glæder mig til at se om de pæne resultater fortsætter.

Lækker og blød

af Carina - 20-09-2018

Dette produkt virker silkeblødt på huden og er utrolig nem at smøre ud uden at fedte. Utrolig smukt design

Så god!!

af Sasja - 25-09-2018

I samarbejde med buzzador og Vichy har jeg testet dette produkt - og det er simpelthen helt fantastisk!!!

Virkelig effektiv

af Charlotte - 25-09-2018

Super god.. Har virkelig forbedret min hud! Kan klart anbefales

Booster til tør hud

af Marie-Louise - 25-09-2018

I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg gennem en længere periode testet Vichy Mineral 89. Jeg er positivt overrasket, for min tøre hud har virkelig forandret sig i perioden jeg har anvendt denne. Vichy Mineral 89 indeholder hyaluronsyre, som er ideel til tør hud, og det må jeg sige at denne er! Køb den, du vil ikke fortryde det. Jeg synes i øvrigt prisen er rigtig god.

Lækker og fantastisk

af Carina - 25-09-2018

Dette produkt er ikke mindre end fantastisk og skønt. Den er blød og lækker at smørre ud uden at fedte. Giver et skøn boost og glød og køler huden dejligt af.

Perfekt til rejsen!

af Sabrine - 26-09-2018

Jeg har haft denne lækre sag med på en rejse med mange flyvninger, og hver gang har den reddet min tørre flyve-hud. Desuden har den tilføjet fugt til min solbrændte hud, så kuløren holder længere.

Opfriskende og fugt booster

af Anne - 27-09-2018

Meget lækkert produkt som holder hvad den lover da den oprigtigt tilfører huden et fugt boost. Det er meget forfriskende da det samtidig et kølende og behageligt. Den fugter uden at fedte og det trænger nemt ind i huden. Jeg oplever at den giver mit ansigt mere glød hvilket jeg er rigtig glad for.

Lækker og opstrammende forfriskende

af Mette - 06-06-2021

Rigtig lækker og frisk under dagcreme. Duftneutral. Jeg oplever at mine rynker udjævnes og min hud opstrammes og bliver mere frisk. Jeg har været testpilot for smartson og gratis testet denne booster.

Super god booster

af Lisbeth - 06-06-2021

Har testet Vichy Mineral 89 bolster gennem Smartson og har nu brugt den i små 14 dage. Min hud har fået nyt liv og jeg har ikke tør hud længere. Den giver fugt til huden uden at fedte. Kan helt klart anbefales

Super lækkert produkt

af Louise - 13-06-2021

testpilot via Smartson og har fået et gratis testprodukt. Det er super lækkert nedkølende til huden. Jeg synes mit hus er blevet mere blød efter at have brugt produktet i en uge.😍

Super lækkert produkt

af Louise - 13-06-2021

testpilot via Smartson og har fået et gratis testprodukt. Det er super lækkert nedkølende til huden. Jeg synes mit hus er blevet mere blød efter at have brugt produktet i en uge.😍

Åh den er lækker

af Trine - 14-06-2021

Åh den er lækker - min hud er tydeligt mere fugtet efter 10 dages brug - den trænger hurtigt ind og fedter på ingen måder min hud. Jeg deltager som testpilot via Smartson og har fået et gratis testprodukt.

Skøn på en varm sommerdag

af Birgitte - 16-06-2021

Har testet for SMARTSON. Min sarte Rocasea hud elsker denne gel. Har den fast stående på køl, da den er dobbelt så dejlig når den er kold. Selv min mand elsker dette produkt ;-)

Drøj og lækker

af Gitte - 16-06-2021

Jeg har testet det via Smartson, og elsker dette produkt. Jeg bruger det før ansigtscreme, og min hud er babyblød

Let og mild

af Lars - 16-06-2021

Jeg har testet den som testpilot via Smartson. Jeg synes den er dejlig let og mild mod huden og fin under ansigtscremen.

god kvalitet

af Marie - 17-06-2021

Jeg har testet produktet gennem smartson og produktet lever virkelig op til navnet booster. Huden optager hurtigt cremen og efterlades blød og sund.

Vidunder produkt

af Karina - 17-06-2021

Super lækker! Dufter dejligt og er meget drøj i brug. Den fedter ikke og jeg er helt sikker på den er grunden til mine tørre problem områder er væk. Allerede efter ca 4 dage var det bare væk. Og så fugter den så meget at det næsten føles nok. Den er virkelig fantastisk. Jeg er testpilot via smartson og fået produktet gratis men den bliver fast inventar på min hylde. For sure!

Let og plejende

af Sander - 21-06-2021

Jeg har fået et gratis produkt som testpilot for Smartson. Den er dejlig frisk, mild og let, og gør huden blød ved brug.

Lækker!

af Anja - 22-06-2021

Har testet dette produkt gratis via smartson. Lækker konsistens og skøn duft. Drøj i brug og virkelig nem at bruge. Huden føles lækker blød og man får en super flot ensartet hud. En kæmpe fordel ved den er at den kan bruges ved øjne og mund, så der også her tilføres fugt.

Fantastisk produkt

af Maria - 22-06-2021

Jeg har modtaget produktet gratis i samarbejde med smartson og har nydt helt vildt at afprøve den. Den fedter ikke, den fugter helt vildt godt. Absorberes hurtigt og er drøj i brug. Den bliver en fast del af min hylde - kan klart anbefales!

Jeg er virkelig fan af denne!

af Annika - 24-06-2021

Denne booster føles fantastisk på huden, den er drøj i brug og huden bliver virkelig fugtet igennem og føles så blød! Testperson hos Smartson ⬅

Jeg er virkelig fan af denne!

af Annika - 24-06-2021

Denne booster føles fantastisk på huden, den er drøj i brug og huden bliver virkelig fugtet igennem og føles så blød! Testperson hos Smartson ⬅

Smukt produkt

af Jane - 24-06-2021

Som testpilot ved Smartson har jeg fået mulighed for gratis at teste produktet. Produktet er drøjt i brug og nemt at påføre. Kan føles lidt fedtet på hænderne men ikke i ansigtet. Efterlader huden blød og lækker og så er det kun et plus at produktet er lækkert at se på.

Giver lækker, blød og smidig hud

af Janne - 26-06-2021

Jeg har været testpilot ved smartson og har fået mulighed for gratis at teste produktet. Det har været en stor succes! Min ellers normalt tørre og følsomme hud har elsket det. Min hud er nu blevet blød, lækker og smidig. Et produkt jeg uden tvivl vil blive ved med at bruge i fremtiden.

Fantastisk gel!

af Malena - 27-06-2021

Jeg er normalt ikke særlig meget til gel-hudpleje, men den her virkede helt fantastisk. Helt smooth at ligge på huden, og huden bliver så lækker efter!

Kilden til fugt

af Cilia - 27-06-2021

Jeg er testpilot igennem smartson. Jeg har længe ønsket at prøve denne og med god grund. Så fugtgivende

Meget fugtgivende

af Majbrit - 03-09-2018

Den var lidt klistret i starten men man mærker hurtig en forskel. Huden bliver mere elastik og får masser af fugt og glød.

Lækkert underlag

af Rikke - 04-09-2018

Denne gele er super som underlag, den fugter huden virkelig godt. Den skal masseres godt ind, og så er man klar til at komme creme ovenpå. Den er drøj i brug, så de 2 dråber der anbefales er nok.

Super fin til tør hud

af Sine - 04-09-2018

Rigtig god konsistens, og føles godt og forfriskende fornemmelse efter den er masseret ind og fedter ikke. Huden føles "stærkere" og sundere efter et par ugers brug.

Kølende og opfriskende gel

af Sanne - 05-09-2018

Vichy Mineral 89 er en gel med en rigtig dejlig konsistens, der virker kølende og opfriskende på huden. Et pumpetryk er nok til hele ansigtet og produktet er derfor meget drøj i brug. Gelen efterlader ikke huden fedtet, og det er derfor nemt at påføre efterfølgende dag-/natcreme. Eneste lille minus er, at huden kan føles stram efter brug, hvis der ikke påføres dag-/natcreme lige med det samme.

Fugter men frisker ikke

af Tobias - 08-09-2018

God fugtende gel, som dog mangler lidt freshness. Plejer at bruge et andet produkt, hvor den føles dejlig kold at påføre – det gør denne ikke, men det er naturligvis heller ikke meningen med produktet.

Anbefales

af Christina - 10-09-2018

I samarbejde med Buzzador og @Vicky har jeg i en periode testet produktet. Produktet er nemt at anvende, fedter ikke og tørre meget hurtigt ind i huden. Jeg har i perioden jeg har testet produktet kunne se forskel på min hud, den har fået mere glans og er ikke længere tør. Dette er et produkt jeg gerne vil anbefale andre at købe, da det lever op til det det lover.

Lækkert produkt!

af Malou - 10-09-2018

Virkelig lækkert produkt til min ellers sensitive hud! Produktet tørrer hurtigt ind, fedter ikke og så føles det lækkert på huden. Ens hus får fornyet energi og en lækker udstråling. Perfekt til efteråret. Jeg har testet produktet i samarbejde med @Vichy og @buzzador

Lyster och mindre porer

af Nathanelle - 10-09-2018

I samarbete med Buzzador har jag under två veckor använt Vichy Mineral 89, morgon och kväll. Jag har upplevt mer lyster, mindre porer och en mer "mättad" hud. Ser fram emot att använda den i en längre period.

God fugt til kombineret og sensitiv hud

af Sandra - 11-09-2018

Jeg har fået lov til at teste dette produkt i snart to uger nu, og jeg er meget positivt overrasket. Jeg har brugt den som en fast del af min morgen- og aftenrutine. Gelen føles og ser ikke ud af meget, men fugter virkelig godt uden at være fedtet. Den trænger hurtigt ind og er derfor god at bruge under make-up. Virkelig drøj i brug og som bonus er designet også virkelig pænt.

Fin fugt til tør hud

af Henriette - 13-09-2018

I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg i en periode testet produktet. Det er et utroligt blødt og lækkert produkt, der nemt og hurtigt trænger igennem huden, så man hurtigt efter kan tage dagcreme/natcreme på. Generelt er jeg glad for den og den giver en fin fugt til den tørre hud.

Fedter ikke og giver frisk glød

af Kasper - 14-09-2018

I samarbejde med Vichy og Buzzador har jeg testet denne styrkende og fugtgivende booster. Jeg har fedtet hud, og var derfor spændt på, om den blot ville fedte endnu mere. Det gør den heldigvis ikke! Den trænger ikke fuldstændigt ind i huden, men ligger som et fint og tyndt lag. Dette giver en frisk glød, uden at se blank ud på min i forvejen fedtede hud. Det er dog også dette, som gør, at jeg trækker en stjerne fra. Hvis man har fedtet hud, bliver men ikke mindre fedtet. På den måde føles den fugtighedsgivende. I løbet af de to uger, hvor den er testet, har jeg dog ikke bemærket nogen synlig forskel. Jeg vil fortsætte med at benytte den - mest hvis jeg føler, at huden skal have en frisk glød, inden jeg tager afsted om morgenen.

Fedter ikke og giver frisk glød

af Kasper - 14-09-2018

I samarbejde med Vichy og Buzzador har jeg testet denne styrkende og fugtgivende booster. Jeg har fedtet hud, og var derfor spændt på, om den blot ville fedte endnu mere. Det gør den heldigvis ikke! Den trænger ikke fuldstændigt ind i huden, men ligger som et fint og tyndt lag. Dette giver en frisk glød, uden at se blank ud på min i forvejen fedtede hud. Det er dog også dette, som gør, at jeg trækker en stjerne fra. Hvis man har fedtet hud, bliver men ikke mindre fedtet. På den måde føles den fugtighedsgivende. I løbet af de to uger, hvor den er testet, har jeg dog ikke bemærket nogen synlig forskel. Jeg vil fortsætte med at benytte den - mest hvis jeg føler, at huden skal have en frisk glød, inden jeg tager afsted om morgenen.

Dejligt produkt

af Asenef - 20-09-2018

I samarbejde med @vichynordic og Buzzador, har jeg testet dette produkt. Lækkert produkt, der giver en rigtig god blød hud - Jeg kunne mærke en forskel allerede efter 5 dage, hvor min hud føltes mere smidig og blød. Dejligt produkt... #mineral89 #wintheday @vichynordic

Giver glød og udstråling

af Line - 22-09-2018

I samarbejde med Vichy og Buzzador, har jeg fået lov til at teste produktet. Jeg er vild med produktet. Konsistensen har altid været et must for mig, og denne er super blød og lækker. Produktet føles let på huden, og trækker hurtigt ind, hvilket også er et stort plus hos mig. Efter en lille uge har jeg oplevet en forbedring i form af mere glød og udstråling i min hud. Vichy Minéral 89 vil helt sikkert blive en del af min faste skønhedsrutine.

Fint produkt der holder huden fugtig og frisk

af Mickie - 25-09-2018

Jeg testede dette produkt i samarbejde med Buzzador, og har nu benyttet det i et par uger. Jeg synes helt klart den fugter huden godt og holder i mange timer. Designet på flasken er lækkert og man føler det er en kvalitetsvare. Eneste minus for mig er at der ikke er duft i, så den dufter mest af alt af silikone, hvilket er årsag til de 4 stjerner og ikke 5. Denne duft forsvinder dog hurtigt efter man smører cremen på, så det er ikke fordi man lugter af silikone bagefter

Let og fugtgivende!

af Janni - 27-09-2018

Jeg har i samarbejde med Vichy og Buzzador fået lov til at teste dette produkt. Cremen er lækker og let i konsistensen! Den køler skønt og fugter så fint hele dagen, uden at fedte det mindste! Den kan virkelig anbefales 😊

Forfriskende og lækker

af Anne - 27-09-2018

Denne mineral booster tilfører huden fugt og er dejlig kølende at smøre i ansigtet. Den er opfriskende og nem at smøre ud uden at fedte. En rigtig lækker gelcreme til at booste fugt og glød til ansigtet.

Dejligt produkt

af Louise - 14-06-2021

Elsker at bruge denne om aftenen, så vågner jeg om morgenen med dejlig blød hud. Efter jeg er begyndt at bruge dette produkt, er min hud ikke længere tør og skællende. Jeg deltager som testpilot via Smartson, og har fået et gratis testprodukt

Lækkert produkt

af Ritta - 26-06-2021

Er testpilot via Smartson og har fået produktet gratis. Føles lækker på huden. I starten syntes jeg den virkede lidt fedtet, men fandt ud af, at det skyldtes at jeg brugte for meget. Så ved rette mængde ud fra beskrivelse, er den virkelig lækker og er drøj i brug. Har Rosacea, men kan godt, ud fra min erfaring og min hud, anbefale andre at bruge den.

Vichy Minéral 89 Booster

af Agne - 29-06-2021

Som testpilot ved Smartson har jeg fået mulighed for gratis at teste produktet. Efter at jeg har brugt produktet i 1 uge, har jeg kunne mærke, at min hud blev blødere. Min rutine består af denne produkt og derefter Liftactiv Supreme Dagcreme. Produktet absorberes hurtigt og er drøj i brug. Dufter meget neutralt.

Helt ok til sensitiv hud

af Kathrine - 09-09-2018

En okay serum til sensitiv hud, som ikke fedter og som trænger hurtigt ind. Dejligt at den er uden parfume. Jeg har dog ikke set den helt store forskel efter at jeg er begyndt at bruge denne serum.

Behagelig gel

af Anna - 12-09-2018

Jeg har prøvet denne gel i et par uger nu. Den er meget let og vandig at påføre, og huden føles fugtet. Jeg kan dog ikke mærke en forskel, men skal måske prøve den i lidt længere tid, før der er resultater.

Et ganske okay produkt

af Anne-Mette - 14-09-2018

I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg været så heldig at få lov til at teste denne "Minéral 89" og det har været en blandet oplevelse. Jeg har psoriasis og meget fedtet hud, så jeg har svært ved at finde produkter der kan samarbejde med de to ting. Og jeg var derfor spændt på at teste denne. Jo den giver fugt til huden, men den fungerer ikke super godt med den fedtede hud. Min psoriasis har det fint med den dog, så det er godt. Men jeg ville ønske at det faktisk var fugt min hud manglede så den fedtede fornemmelse ville blive mindre. Men jeg må se om jeg kan kombinere denne med et andet produkt der kan hjælpe mig med det. :) Det er ikke noget dårligt produkt, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den - for huden skal jo bruge lang tid på at vænne sig til nye produkter. :D

Dejlig formula, dårlig effekt

af Karen - 20-09-2018

Har testet dette produkt i samarbejde med Buzzador og Vichy. Det er dejlig nemt at påføre, har en god konsistens og er meget let -- man mærker ikke at produktet er på huden når det først er trukket ind, hvilket det gør meget hurtig. Det er et dejlig nemt produkt at bruge, men jeg synes ikke det har givet de store resultater/forandringer i min hud.

Både og

af Aili - 20-09-2018

I samarbejde med Buzzador og Vichy, har jeg fået lov til at teste dette produkt. Jeg glædede mig helt vildt meget til at modtage det og blev meget positivt overrasket, da jeg åbnede kassen. Flasken er SÅ flot og er overhovedet ikke én af de ting, man har lyst til at gemme væk i skabet. Derfor havde jeg også rigtig store forventninger, da jeg skulle prøve produktet. Jeg var vild med selve konsistensen og at det hverken klistrede eller blev ved med at sidde på huden i lang tid. Med to små børn, må det nogle gange gå lidt hurtigt, når man skal have renset huden og udføre “de daglige rutiner”, så det passede mig meget godt. Men efter jeg har testet produktet, har jeg ikke mærket den store effekt, ud over at det føles som om jeg gør noget godt for min hud og at det føles som en god del af rutinen. Derfor vil jeg blive ved med at bruge den og håber på at mærke en god effekt med tiden. Dog vil jeg prøve at købe de andre produkter fra Vichy, der kan være en del af rutinen sammen med Vichy Mineral 89, der kan give en bedre effekt sammen.

Kom godt igang med et abonnement

Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette. Du opnår samme rabat som ved almindelige køb.

 • Op til 25% rabat
 • Fordelagtige fragtpriser til Klub- og Premium kunder
 • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst
 • Ingen uforudsete opkrævninger
 • Let selvbetjening til ændringer i dine abonnementer

 

Log ind eller opret en profil

 

Kom godt igang med et abonnement

 1. Vælg de varer du ønsker at abonnere på
 2. Vælg hvor ofte varen automatisk skal leveres
 3. Vent på, at din vare ankommer

 

Få yderligere hjælp i kundeservice

Chat:
Mandag: 08.00-17.00
Tirsdag-fredag: 08.30-17.00
Lørdag: 09.00-13.00

Telefon:
Mandag-fredag kl. 10.00-15.00

Oprettelse af nyt abonnement

image

{{currentNewSubscription.productName}}

{{fc(currentNewSubscription.productPrice)}} kr. x

{{fc(currentNewSubscriptionTotal)}} kr.

Hvor ofte vil du have varen leveret?

Få hjælp

Leveringsintervaller

Vælg det uge-interval, som du ønsker at modtage varerne med. Du bestemmer uge-intervallet - vi sender i den ønskede uge, men ugedagen kan variere.

Dato må ikke være før dags dato
Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

{{currentExisting.title}}

{{currentExisting.deliveryText}}
image

{{currentProduct.name}}

{{currentProduct.detailedCurrentPrice.major}},{{currentProduct.detailedCurrentPrice.minor}} kr. x

{{currentProduct.detailedTotalPrice.major}},{{currentProduct.detailedTotalPrice.minor}} kr.

{{currentExisting.subscriptionProducts.length}} varer på abonnement, i alt
{{currentExisting.detailedTotalPrice.major}},{{currentExisting.detailedTotalPrice.minor}} kr.
Forventet næste levering ultimo uge {{currentExisting.nextDeliveryText}}
Fortsæt med at handle

Vælg en pakkeshop eller -boks

Sådan, dit første abonnement er nu oprettet

Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

Betalingskort er ikke tilknyttet

Betalingskort er ikke tilknyttet
Fortsæt med at handle