Natur Drogeriet

Natur-Drogeriet


Natur-Drogeriet står bag et stort udvalg af både kosttilskud, helsekost, naturmedicin og fødevarer. Mange af tilskuddene er målrettet specifikke problemstillinger og har til formål at bidrage positivt til din sundhed. Find blandt andet produkter med fokus på fordøjelse, overgangsalder, søvn og immunforsvaret her på siden.


Natur-Drogeriet er særlig kendt for deres store udvalg af produkter, der er baseret på vildtvoksende urter. De betegner selv deres store brug af urter som at udnytte det bedste fra "naturens skatkammer", fordi der er brugbare elementer i alle planternes dele: Alt fra rødder og kerner til blade og blomster benyttes til at fremstille de mange forskellige produkter i sortimentet. Så meget som muligt udnyttes fra hver plante, hvor det giver mening - noget, der ifølge Natur-Drogeriet skaber balance og en attraktiv kompleksitet i produkterne.


I sortimentet kan du finde populære produkter, såsom:

  • Baldrian-Humle: Tabletter, der hjælper på evnen til at falde i søvn.

  • Urte-Pensil: Kosttilskud med bl.a. echinacea (purpursolhat), der har været et af Natur-Drogeriets bedst sælgende kosttilskud siden 1976.

  • Økologiske Loppefrøskaller: Fibertilskud til at holde mave-tarm-systemet i balance.

  • Japansk Pebermynteolie: Multifunktionel olie til indvortes og udvortes brug, der både beroliger halsen, er med til at understøtte fordøjelsessystemet og kan bruges som massageolie.


Læs mere om de populære produkter ved at klikke på dem, eller gå på opdagelse her på siden, hvor vi har samlet hele vores udvalg fra Natur-Drogeriet.
Selvom flere af Natur-Drogeriets mest kendte produkter indeholder blandede urter, kan du også finde populære, klassiske kosttilskud kun med vitaminer og mineraler i sortimentet, såsom:

  • B12-vitamin: Kapsler med 9 mg vitamin B12.

  • D3-vitamin: Tabletter med vitamin D3, som hjælper med at opretholde normal funktion af muskler, tænder og knogler.

  • Biotin: Med vitamin B7 (biotin), der bidrager til vedligeholdelse af hår og hud.


Du kan finde den type vitaminer eller mineraler, der passer lige netop din krops behov, her på siden.Kvalitetsprodukter siden 1945


Natur-Drogeriet blev stiftet af Dr. Axel O. Hansen i 1945. Det gør dem til den ældste danske producent af helsekost. Siden begyndelsen har omdrejningspunktet været urter og dele fra tørrede planter, også kaldet droger - og sådan opstod navnet Natur-Drogeriet.


I dag har virksomheden et af Danmarks største udvalg af produkter inden for helsekost, og sortimentet er spænder bredt. Natur-Drogeriet er stadig danskejet og deres egne produkter er fremstillet her i Danmark under skarp kontrol af bl.a. farmaceuter, der løbende vurderer kvaliteten og sikkerheden af råvarerne.