Decubal

Decubal

Decubal creme er specialpleje til tør hud. Produkterne er udviklet med øje for livet i Norden, med alt hvad det medbringer af årstidsskifte, lav luftfugtighed samt regn og rusk, der kan være barske vilkår for huden.

Decubal har eksisteret siden 1974, og produkterne er gennem tiden blevet skabt i tæt samarbejde med nordiske dermatologer.

Produkterne fra Decubal forstår at bevare hudens naturlige fugtighed og smidighed under nordiske vejrforhold - samt at genopbygge huden, når barrieren er blevet skadet, og ekstra pleje er nødvendigt. Decubal er fri for parfume og mange af produkterne er desuden Allergy Certified.

Her på siden finder du blandt andet klassikerne Decubal håndcreme, Decubal ansigtscreme og Decubal 70 % Lipid Cream.

Gode råd til Decubal hudpleje:

Decubal fodpleje
Hvis du har problemer med ru hud og måske sprækkende hud på fødderne, så er det væsentligt, at du husker at holde dine fødder bløde og huden på fødderne hel. Til pleje af fødderne kan du bruge Decubal, til både pleje af tør og revnet hud på fødderne samt til forebyggelse. Følger du nedenstående vejledning til fodplejerutine én gang om, er du godt igang med behandling og forebyggelse, så dine fødder forbliver fine og bløde.

  • Tag et fodbad i en balje varmt vand tilsat fodbadesalt eller almindeligt groft køkkensalt.+ saft fra en halv citron + mindst 3 spsk. Decubal Shower & Bath Oil. Saltet hjælper med at opbløde huden og citonen virker rpeelende. Hvis du har revner eller sprækker i huden skal du ikekbruge for meget salt, men istedet tilsætte mere badeolie. Lad fødderne blive i fodbadet i cirka 10 minutter.

  • Tag den ene fod op af badet, mens den anden bliver i. Fil forsigtet den hårde hud af og kun den ene vej, da den håde hud ellers vil kunne gendanne sig.

  • Skub neglebånd ned med en vatpind. Hvis du vil have ekstra bløde negelebånd, kan du påføre Decubal Lips & Dry Spots Balm på neglebåndene, hvis du vil have dem ekstra bløde.

  • Klip eller fil negelene. Det er vigtigt at du klipper lige over, så du ikke får nedgroede negle.

  • Tag den anden fod op af fodbadet og gentag behandlingen.

  • Smør fødderne ind i olie, brug gerne Decubal Body Oil. Tag en plastikpose over hver fod med håndklædet omkring og lad dem hvile i 5-10 miniutter

  • Brug eventuel overkydende olie til at massere op af benene.

  • Afslut med Decubal Foot Cream, som giver fugt, plejer og forebygger trætte og tørre fødder. Cremen indeholder også zink, som mindsker lugt af fodsved.