Decubal

Decubal

Decubal er dermatologisk hudpleje, der er skræddersyet til tør og sensitiv hud – hos både børn og voksne. I tæt samarbejde med skandinaviske dermatologer, tilbyder Decubal en omfattende serie af produkter, der plejer og styrker huden i det skiftende vejr i Norden.

Decubals produkter er kendt for deres høje kvalitet og effektivitet. De er designet til at pleje, beskytte og reparere huden, samtidig med at de opretholder hudens naturlige fugtbarriere.

Alle produkterne er uden parfume, og næsten alle er AllergyCertified. Decubal er derfor et trygt og sikkert valg af hudpleje til hele familien.


  • Dermatologisk hudpleje

  • Skræddersyet til tør og sensitiv hud

  • Plejer og styrker huden i det skiftende vejr i Norden

  • Produkter til både børn og voksne

  • Uden parfume og AllergyCertified


Decubals produktsortiment

Decubals sortiment består af serierne Daily, Intensive, Junior og Sun. I de forskellige serier findes der produkter, der er målrettet specielle behov.

Decubal Daily er en serie, der giver daglig pleje til tør og sensitiv hud i ansigtet og på kroppen. Ingredienserne er nøje udvalgt med fokus på at fugte, beskytte og styrke hudens naturlige barriere. Serien har forskellige ingredienser, herunder glycerin, lanolin, paraffin, sheasmør og E-vitamin, der alle bidrager til at pleje og danne en beskyttende barriere på huden. I denne serie findes ansigtspleje i form af serum, dagcreme, natcreme og øjencreme.

Decubal Intensive er en serie, der intensivt plejer hud med specifikke behov. Serien er især velegnet til tør hud eller hovedbund med tendens til kløe. Produkterne indeholder ingredienser som syricalm, lakridsrod, glycerin, panthenol og ceramider, der alle beskytter, beroliger og nærer irriteret, kløende hud.

Decubal Junior er en serie med produkter målrettet daglig og intensiv pleje til børn. I serien findes blandt andet en hår- og kropsvask, samt to fugtgivende cremer til pleje af tør og/eller sart hud hos børn. Produkterne er AllergyCertified og indeholder ingen parfume, og er derfor velegnet til børns sarte hud.

Decubal Sun indeholder solprodukter med høj beskyttelse til den tørre, sensitive hud. Produkterne er vandfaste og indeholder ingen parfume eller alkohol, som kan virke udtørrende på huden. De er alle AllergyCertified og EcoSun Pass Approved. Der findes både solcreme eller solspray med SPF30 eller SPF50 alt efter hvilken type solbeskyttelse, du ønsker.Specielle behov og løsninger

Decubal har produkter til flere forskellige behov, både i ansigtet og på kroppen. Uanset om din hud har behov for daglig, beskyttende pleje, ekstra nærende cremer til tør og kløende hud eller et fugtboost til ansigt og tørre læber, findes der et produkt hos Decubal, der kan hjælpe.

Decubal Original Clinic Cream er en plejende, nærende bodycreme til sart, tør og følsom hud. Den har et middelhøjt fedtindhold på 38%, der hjælper med blødgøre og lægge en beskyttende hinde på huden. Cremen kan bruges over hele kroppen, også i ansigtet, og af hele familien. Ønsker du en creme med et højere fedtindhold, findes der Decubal Lipid Cream, der har et fedtindhold på 70%, og som er lidt tykkere i konsistensen.

Decubal Repair Cream er god til ekstra udsatte, skadede, sprækkede og irriterede områder på huden. Cremen har en fedtprocent på 70% og indeholder en hudidentisk ceramideblanding, der genopbygger og aktiverer hudens egenproduktion af de fedtstoffer, den tørre hud mangler.

Decubal Lips & Dry Spots Balm giver nærende pleje til blandt andet tørre læber, flossede neglebånd, hvide knoer, tørre albuer og smårifter. Balmen indeholder lanolin, der trænger hurtigt ind i huden, og bivoks, der hjælper huden med at hele hurtigt.

Decubal Anti-Itch Cream hjælper med at lindre tør, kløende hud. Cremen er med til at holde din hud hel, og hjælper med at styrke hudbarrieren. Den virker lindrende på kløende hud, da ingredienser som syricalm og lakridsrod er med til at virke beroligende samt dæmpe fornemmelsen af kløe. Som supplement til cremen findes der Decubal Anti-Itch Gel, der er en kølende og effektiv akut behandling. Gelen indeholder glycerin og B5-vitamin, der beroliger intensivt og trænger hurtigt ind. For ekstra lindring kan den sættes i køleskabet inden brug.

Decubal Dry Scalp Treatment er en beroligende kur til tør, kløende og irriteret hovedbund. Hårkuren indeholder menthol, der sætter gang i blodcirkulationen, samt panthenol, B5-vitamin og hvedeekstrakt, der hjælper med at lindre kløe samt pleje og genopbygge den tørre hovedbund.Hudpleje til livet i det nordiske klima

Decubals produkter er særligt udviklet til livet i det nordiske klima. Her er det vigtigt at vælge hudplejeprodukter, der ikke blot behandler tør og beskadiget hud, men som også giver tilstrækkelig beskyttelse mod de hyppige og drastiske skift i klimaet. Dette sikrer, at huden forbliver sund, fugtet og modstandsdygtig året rundt.

Barske vejrforhold
Det nordiske klima kendetegnes ved lange, kolde vintre og relativt korte somre. Den lave temperatur og den tørre luft om vinteren kan udtørre huden, mens skarp vind kan forværre hudens tilstand yderligere. Om sommeren kan den stærke sol være en udfordring, selvom perioden er kort. Disse vejrforhold kræver hudplejeprodukter, som kan fugte og genopbygge huden.

Fugtighedsbevarelse og forebyggende pleje
I koldt vejr producerer hudens talgkirtler mindre olie, hvilket naturligt mindsker hudens evne til at holde på fugt. Dette kan føre til tørhed, irritation og sprækkende hud. Det er derfor vigtigt at anvende produkter, der også styrker og beskytter hudens fugtbarriere.

Tilpassede ingredienser
Produkter udviklet til det nordiske klima indeholder ofte ingredienser, der er særligt effektive til at bekæmpe og beskytte mod de specifikke udfordringer, klimaet medfører. Dette inkluderer ofte fugtgivende og reparerende ingredienser som ceramider, glycerin, lanolin, sheasmør og panthenol.Allergivenlig og certificeret hudpleje

Decubals produkter er udviklet med øje for den sarte og sensitive hud. De indeholder derfor ikke parfume, og der benyttes kun de mest skånsomme ingredienser for at passe på din hud. Produkternes pH-værdi ligger desuden tæt på hudens naturlige pH-værdi, hvilket reducerer risikoen for hudirritationer samt opretholder hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Næsten alle Decubals produkter har certificeringen AllergyCertified. Dette er den højest mulige allergi-certificering, hvilket betyder, at Decubals produkter er godkendt af toksikologer samt testet for allergener, urenheder, karcinogener og hormonforstyrrende stoffer.

Det veletablerede hudplejemærke har eksisteret siden 1974, og har dermed over 40 års erfaring.