Fisk på menuen

Det skal være let at passe på sig selv og sin familie. Måske oplever du, at det i en travl hverdag kan være svært at få tilstrækkeligt fisk på menuen.

 

Hvis du og din familie spiser mindre end Fødevarestyrelsens anbefalede 350 g. fisk, heraf 200 g. fed fisk, om ugen, kan et supplement med omega-3-fedtsyrer via fiskeoliekapsler være en god idé.

 

Fiskeolie, rig på omega-3

Fiskeolie er en af de rigeste kilder til omega-3 fedtsyrer vi har. Fiskeolie indeholder fedtsyrerne, EPA og DHA. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. DHA bidrager desuden til at vedligeholde en normal hjertefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg. EPA og DHA.

Særligt fed fisk hjælper dig til at få omega-3 nok. Sild, makrel, laks, ørred, ansjoser og sardiner er gode kilder til omega-3. Hvis du ikke er så glad for fisk, kan det være en god idé at supplere med et dagligt tilskud af fiskeolie. Alle Pikasol's produkter indeholder de essentielle omega-3-fedtsyrer fra fiskeolien.

 

Pikasol, kvalitetssikret frisk fiskeolie

Pikasol’s fiskeolie opfylder branchestandarder for at kunne garantere forbrugerne rene og sikre produkter. Fiskeolien er fremstillet af friske fede fisk, og en hurtig raffineringsproces sikrer, at produkterne altid lever op til en høj standard. Ansjoserne, der anvendes i Pikasol’s fiskeolier, er blandt de reneste fiskearter, da de grundet deres lille størrelse er nederst i fødekæden.

 

Totoxtal

Fiskeoliens friskhed bliver vurderet på baggrund af oliens oxidationstal – også kaldet totoxtal. Pikasol er del af den globale brancheorganisation for omega-3, Global Organisation for EPA og DHA Omega-3, GOED, som sætter totoxtallet endnu lavere. GOED har fastsat, at for at en fiskeolie kan vurderes som frisk, skal totoxtallet være lavere end 26 mekv/kg.

Pikasol sikrer regelmæssigt, at alle deres produkters analyseresultater ligger under GOED’s grænseværdier med en god margin.

 

Pikasols Totoxtal 2019:

Pikasol Anti-opstød: Totox 3,4

Pikasol Premium: Totox 3,4

Pikasol Kolesterol: Totox 4,7

Pikasol Ingefær: Totox 4,7

Pikasol Aktiv: Totox 4,7

 

Fiskeolie og lægemider

Får du blodfortyndende medicin, bør du tale med din læge inden begyndende behandling med Pikasol, da den blodfortyndene effekt kan forstærkes.

 

Fiskeolie og operation

En uge inden planlagt operation anbefales det at indstille brugen af fiskeolie pga. den blodfortyndene effekt. Tidligst en uge efter operationen kan indtaget af fiskeolie genoptages. Forudsat at der ikke er komplikationer.

 

 

Klik her og find alle produkter fra Pikasol ≫

 

Webapoteket, juli 2019