Olívy – slut med røde babynumser

Danske blebørn har stor glæde af et naturligt produkt til bleskift, som nemt og effektivt beskytter den sarte babyhud.

 

I Frankrig har mødre i generationer brugt en særlig blanding af olivenolie og kalk, som renser, plejer og beskytter mod røde numser. Olivenolie-kalkblandingen er franske børnefamiliers foretrukne produkt, når de skifter ble, og på de franske fødegange introduceres de nybagte mødre for midlet allerede første gang, babyen skal pusles.

Nu er disse produkter til bleskift kommet til de danske apoteker under navnet Olívy Baby Care – Diaper Change.

 

Sæbe, salver og vådservietter kan irritere den sarte babyhud

I Danmark har vi tradition for at vaske vores børn med vand, sæbe og vådservietter, og vi lufttørrer, skifter ble hyppigt og lader vores børn løbe med numsen bar for at undgå røde babynumser. I dag har de fleste bleer en god sugeevne, og vi er rigtig gode til at skifte vores blebørn hyppigt. På trods af dette oplever mange forældre, at deres blebørn bliver generet af urin og afføring, selv i den korte tid der går før bleen bliver skiftet. Er uheldet ude og får babyen rød numse, bruger mange af os kogtvandsklude og salver til at behandle den røde hud.

 

Anbefalet af dermatologer, børnelæger og jordemødre

Birgitte Hyldebrandt, privatpraktiserende jordemoder fra Jordemodercare, anbefaler, at vi ændrer vores vaner, og hun glæder sig over, at vi nu også herhjemme har fået et naturligt og effektivt middel til brug ved bleskift. Birgitte Hyldebrandt fortæller:

”Jeg kan se, at produktet virker og jeg anbefaler, at man bruger det fra barnet er nyfødt, og gør det til en naturlig vane ved bleskift. Vi ser faktisk ikke problemer med rød og irriteret hud på de børn, der bruger det. Det er også virkelig godt til den mørkgrønne/sorte afføring (meconium), som barnet har mange gange i de første dage efter fødslen og som ellers er svær at fjerne helt, fordi den er så tyk og klistret i konsistensen. Og så er det i øvrigt rigtig godt at smøre på de områder af kroppen, hvor de nyfødte skifter hud.”

 

En unik blanding af olivenolie og kalk

Som et alternativ til vand, sæbe, vådservietter og plejende salver, kan du anvende Olívy Baby Care – Diaper Change, som er et mildt og skånsomt 3-i-1 produkt, der både renser, plejer og beskytter huden på én og samme tid. Olívy-produktet bruges ved hvert bleskift. Produktet efterlader en hinde på huden, så barnet altid er beskyttet mod fugt, syre og affaldsstoffer fra den næste ble

Olívy Baby Care – Diaper Change er en blanding af 100% ren ekstra jomfruolivenolie fra første koldpresning og en mild kalkopløsning. Olivenolien blødgør huden og danner en beskyttende hinde, mens kalken renser, lindrer og neutraliserer syren fra urin og afføring.

 

Naturligt og fri for parfume og aluminium

Olívy - diaper change er helt fri for unødvendige tilsætningsstoffer, herunder parfume og aluminium. Du kan bruge Olívy Baby Care – Diaper Change med god samvittighed, hver gang du skifter ble på dit barn.

 

Se videoen og hør vores dygtige farmakonom, Helle, fortælle om Olívy:

 

Sådan anvender du Olívy ved bleskift

1: Hæld Olívy på en vatrondel
2: Tør hele bleområdet af med vatrondellen, så huden bliver ren
3: Ved afføring vasker du først med rent, lunkent vand, og derefter renser du med Olívy
4: Du skal bruge Olívy ved hvert bleskift for at beskytte huden og forebygge rød numse

Se video: Sådan skifter du ble med Olívy

 

Olívy til mere end bleskift

Olívy Baby Care – Diaper Change har sin rette plads på puslebordet sammen med bleerne, men produktet er også velegnet til at rense og pleje babyens sarte hudfolder under halsen og bag ørene. Resten af familien kan også have glæde af at anvende produktet mod eks. tør hud på kroppen, lindring af irriteret hud samt mindre solforbrændinger.

Læs også, hvad andre forældre siger om produktet på olivy.dk

 

Find Olívy i tre forskellige størrelser her ≫

 

 

Webapoteket, juli 2021