Olivy

Olívy - skånsom rens til børn og voksne


Olívy er målrettede plejeprodukter til sarte hudområder hos både babyer og voksne. Produkternes særlige formel med olivenolie og kalk har en plejende og rensende effekt, og derfor velegner de sig til både røde babynumser og det sarte intimområde hos større børn, voksne og ældre.


Produkterne er gode alternativer til vand og sæbe på områder af kroppen, der er sarte - såsom irriterede hudfolder og det intime område.

Olívy Baby Care


Olívy er især kendt for deres babyserie, Olívy Baby Care. Produkterne i serien trækker på årelange franske traditioner med rens af bleområdet på babyer med en formel baseret på ekstra jomfruolivenolie og kalk. Den særlige blanding gør Olívy Baby Care både effektiv og skånsom, så de mange bleskift bliver uden gener og rød numse for baby.


Sæbe kan irritere den fine og sarte babyhud, og derfor bruger mange et naturligt produkt som Olívy Baby Care. Olivenolien plejer huden, mens kalken neutraliserer syren fra afføring og urin - tilsammen er det med til at passe godt på din babys hud.

Du kan læse meget mere om Olívy Baby Care i artiklen her.