Sådan plejer du dit ansigt med Decubal

Her kan du læse, hvordan du bruger ansigtsplejeprodukterne fra Decubal, som du med fordel kan bruge til din daglige hudplejerutine.

En god rutine:

  1. Start med at fugte din hud med lunkent vand.
  2. Pump herefter Decubal Face Wash ud i hånden og massér den ind i ansigtshuden i opadgående cirkulære bevægelser. Det sætter gang i blodcirkulationen og får ansigtsmusklerne til at slappe af.
  3. Efter afrensning skylles huden med lunkent vand.
  4. Giv dit ansigt fugt og næring med Decubal Face Vital Cream. Husk altid at smøre din hals med lette opadgående bevægelser – mange glemmer at pleje halsen, og det er her vores alderstegn ses først.
  5. Huden omkring øjenomgivelserne er tynd og har ingen fedtlag. Derfor anbefaler vi, at du anvender Decubal Eye Cream, som er målrettet til øjenomgivelserne. Brug ringfingeren, og dup ganske let små prikker af øjencremen omkring dine øjne. Herefter smøres cremen med lette strøg ind i øjenomgivelserne.

 

Hvilke Decubal-produkter skal du bruge hvornår?

Decubal Face Vital Cream
Denne ansigtscreme er ekstra nærende og genopbyggende. Cremen har mange lækre og aktive ingredienser, blandt andet hudidentisk ceramideblanding, B3-vitamin, E-vitamin og sheasmør. Den er velegnet som creme under makeup, den fedter ikke, trænger hurtigt ind i huden og giver en mat overflade.

 

Decubal Lips & Dry Spots Balm
Vælg målrettet og effektiv hjælp til pleje af tørre, sprukne læber. Balmen indeholder blandt andet blødgørende oprenset lanolin samt bivoks, der får huden til at hele hurtigt. Hvis du har tendens til meget tørre læber, kan du massere dine læber med en lille børste og herefter smøre dem ind i Decubal Lips & Dry Spots Balm. Brug den også gerne til pleje af flossede neglebånd, hvide knoer og smårifter.

 

Decubal Face Wash
Vask dit ansigt både morgen og aften med denne milde vaskeskum, der renser huden uden at udtørre den. Ansigtsrensen indeholder blandt andet fugtgivende glycerin samt allantoin, som virker let peelende og dermed sætter gang i cellefornyelsen.

 

Decubal Eye Cream
Huden omkring øjnene er sart og kræver derfor særlig pleje. Brug øjencremen morgen og aften, så du gennemfugter huden, hvilket giver dig et friskt udseende. Ceramider, collagen og keratin hjælper med at stramme den tynde hud op, mens indholdet af hyaluronsyre og E-vitamin genopbygger og fugter huden. Et godt tip er at sætte øjencremen i køleskabet. Når cremen bliver påført huden kold, trækker blodkarrene sig sammen og hævelser forsvinder.

 

Mere om Decubal:

Læs mere om Decubal og få gode råd til at undgå tør hud
Find Decubal creme her

 

 

 

Webapoteket, april 2022