Sådan plejer du dit ansigt med Decubal

Her kan du læse, hvordan du bruger ansigtsplejeprodukterne fra Decubal. Decubals produkter er udviklet særligt til dig med tør og sensitiv hud, og særligt til at beskytte huden i den nordiske klima. Anvend produkterne i din daglige hudplejerutine for at bevare hudens naturlige fugtighed og smidighed.

En god rutine:

  1. Start med at fugte din hud med lunkent vand.
  2. Pump herefter Decubal Face Wash ud i hånden og massér den ind i ansigtshuden i opadgående cirkulære bevægelser. Det sætter gang i blodcirkulationen og får ansigtsmusklerne til at slappe af.
  3. Efter afrensning skylles huden med lunkent vand.
  4. Påfør et par dråber Decubal Hydrating Serum i ansigtet og på halsen for at skabe et grundlæggende, intenst fugtboost.
  5. Beskyt og fugt huden yderligere med Decubal Hydrating Day Cream. Cremens indhold af antioxidanter og SPF 30 beskytter desuden din hud mod ydre skadelige faktorer. Husk altid at smøre din hals med lette opadgående bevægelser – mange glemmer at pleje halsen, og det er her vores alderstegn ses først.
  6. Huden omkring øjenomgivelserne er tynd og har ingen fedtlag. Derfor anbefaler vi, at du anvender Decubal Eye Cream, som er målrettet til øjenomgivelserne. Brug ringfingeren, og dup ganske let små prikker af øjencremen omkring dine øjne. Herefter smøres cremen med lette strøg ind i øjenomgivelserne.

 

Hvilke Decubal-produkter skal du bruge hvornår?

Decubal Face Wash
Vask dit ansigt både morgen og aften med denne milde vaskeskum, der renser huden uden at udtørre den. Ansigtsrensen indeholder blandt andet fugtgivende glycerin samt allantoin, som virker let peelende og dermed sætter gang i cellefornyelsen.

 

Decubal Hydrating Serum
Har du tør hud, er det en god idé at anvende dette fugtserum under din creme for mere intensiv fugtgivende pleje. Serummet indeholder en unik kombination af hyaluronsyre, havmineraler og mikroalger, som giver øjeblikkelig og langvarig fugtning af huden.

 

Decubal Hydrating Day Cream
Denne dagcreme har både en fugtende og beskyttende virkning på huden. Den har en 24 timers intensiv fugtgivende effekt, idet den sikrer, at fugten bevares i huden samtidig med, at hudens naturlige barriere bliver styrket og genopbygget. Du vil opleve, at huden føles blød, smidig og gennemfugtet. Den beskyttende virkning kommer i form af SPF 30 og antioxidanter (E-vitamin), som beskytter mod ydre aggressioner. Påfør cremen på afrenset hud - efter eventuel serum.

 

Decubal Hydrating Night Cream
Om natten behøver du ikke solfaktor i din creme. Til gengæld er det en perfekt anledning til at tilføre din hud pleje, som fugter, nærer og beroliger den. I natcremen får du 5 naturlige olier: Macadamiaolie, sød mandelolie, jojobaolie, kakaosmør og sheasmør. Påfør cremen om aftenen på afrenset hud.

 

Decubal Face Vital Cream
Denne ansigtscreme er ekstra nærende og genopbyggende. Cremen har mange lækre og aktive ingredienser, blandt andet hudidentisk ceramideblanding, B3-vitamin, E-vitamin og sheasmør. Den er velegnet som creme under makeup, den fedter ikke, trænger hurtigt ind i huden og giver en mat overflade.

 

Decubal Lips & Dry Spots Balm
Vælg målrettet og effektiv hjælp til pleje af tørre, sprukne læber. Balmen indeholder blandt andet blødgørende oprenset lanolin samt bivoks, der får huden til at hele hurtigt. Hvis du har tendens til meget tørre læber, kan du massere dine læber med en lille børste og herefter smøre dem ind i Decubal Lips & Dry Spots Balm. Brug den også gerne til pleje af flossede neglebånd, hvide knoer og smårifter.

 

Decubal Eye Cream
Huden omkring øjnene er sart og kræver derfor særlig pleje. Brug øjencremen morgen og aften, så du gennemfugter huden, hvilket giver dig et friskt udseende. Ceramider, collagen og keratin hjælper med at stramme den tynde hud op, mens indholdet af hyaluronsyre og E-vitamin genopbygger og fugter huden. Et godt tip er at sætte øjencremen i køleskabet. Når cremen bliver påført huden kold, trækker blodkarrene sig sammen og hævelser forsvinder.

 

Mere om Decubal:

Læs mere om Decubal og få gode råd til at undgå tør hud
Find Decubal creme her

 

 

 

Webapoteket, februar 2024