La Roche-Posay Eau Thermale Klub Spar
10%

L'Oréal Danmark

La Roche-Posay Eau Thermale

Thermalsk Kildevandspray

Indhold: 150 ml

V.nr.: 206606

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Klubpris:69,70 kr. Vejl. pris DKK 85,00 kr. 7650
{{quantity}} stk er lagt i kurven

La Roche-Posay Eau Thermale - beroligende, antioxiderende kildevandsspray


150 ml

  • Denne spray indeholder udelukkende af det unikke La Roche-Posay kildevand, som har et højt indhold af selen, et sporstof, der indgår naturligt i hudens forsvar mod frie radikaler.
  • Den neutrale pH-værdi samt det høje indhold af naturlige mineraler virker både antioxiderende og regulerer hudens fysiologiske balance for optimal velvære og friskhed.
  • Kildevandssprayen er ideel til alle hudtyper til daglig pleje, da den virker beroligende og blødgørende på huden.Sådan anvender du La Roche-Posay Eau Thermale

Sprayes på huden efter behov.


Gode råd og tips til La Roche-Posay Eau Thermale


Brug sprayen som supplement til pleje af din hudtype;


Om La Roche-Posay

La Roche-Posay hudpleje er baseret på termalsk kildevand, der stammer fra kilden af samme navn, som ligger i hjertet af Frankrig. Det termalske kildevand har en unik mineralsk sammensætning og antioxiderende, beroligende og blødgørende effekt på huden.

La Roche-Posay har været ekspert i pleje til sensitiv hud siden 1928.
Alle produkter udvikles i samarbejde med dermatologer (hudlæger) på baggrund af deres behov og krav.

La Roche-Posay er i dag en komplet hudplejeserie til alle hudtyper - selv de mest sensitive. Alle produkter er udviklet så koncentrationen af de aktive ingredienser er specielt mild mod huden samtidig med at effektiviteten er høj og konsistensen lækker og behagelig.
La Roche-Posay anbefales af hudlæger over hele verden - også i Danmark, som anerkender produkternes dokumenterede effektivitet.

Alle produkter er underlagt meget streng kvalitetskontrol og er klinisk testet for tolerance på atopisk, meget sart hud.


Du kan se hele hudplejeserien fra La Roche-Posay her

La Roche-Posay Eau Thermale indeholder  • AQUA / WATER

Anmeldelser (0)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 La Roche-Posay Eau Thermale}