Jeg er uddannet farmaceut, og har derfor stor viden indenfor ekspedition og håndtering af lægemidler. Jeg er desuden uddannet som behandlerfarmaceut, så jeg kan hjælpe med at genordinere lægemidler (genudstede recepter) indenfor udvalgte lægemiddelgrupper. Det kunne for eksempel være p-piller eller blodtrykssænkende medicin.

I mine 25 år i apoteksbranchen har jeg været de første mange år på fysisk apotek. På Webapoteket er jeg kvalitetschef, hvilket betyder, at jeg er med til at sikre kvaliteten for arbejdsgangene på apoteket, således at vi altid lever op til Lægemiddelstyrelsens krav til lægemiddeldistribution. Det er essentielt for at sikre, at de lægemidler, du som kunde modtager, altid har den samme høje kvalitet. Man kan sige, at jeg sørger for, at rette pille ender i rette mund.

På Webapoteket står vi hver dag over for mange forskellige helbredsmæssige problemstillinger, der skal vejledes i. Jeg synes, at det altid er interessant at rådgive og hjælpe dig med at foretage de rette valg, både indenfor medicin og livsstil.

Jeg har mange års erfaring med vejledning af farmaceutstuderende, og på Webapoteket er vi klar til at modtage farmaceutstuderende fra både Syddansk Universitet og Københavns Universitet.

Ansvarsområder:
Lægemidler, kvalitet, medicinsk udstyr og medicare

 

← Gå tilbage til oversigten