Elever og studerende på Webapoteket

Vi tager som apotek ansvar for træning og uddannelse af elever og studerende og vil meget gerne, i det omfang det er muligt have besøg og fortæller gerne om hvordan det er at drive et online apotek.

Farmakonomelever på udstationering

Vi får mange henvendelser fra farmakonomelever, som gerne vil på udstationering. Vi vil rigtig gerne have elever, af ressourcemæssige årsager, er vi dog nødsaget til at begrænse antallet til et par stykker om året.

Ønsker du at komme på udstationering hos os, foregår det efter først til mølle princippet. Send en mail til farmakonom Ditte Bach på mail info@webapoteket.dk med en beskrivelse af, hvorfor og hvornår, du ønsker udstationering hos os.

Farmakonomelev på apoteket

Vi søger elev til apoteket til efteråret 2024. Kontakt farmakonom Ditte Bach på mail info@webapoteket.dk hvis du vil høre mere. 

Farmaceutstuderende på studieophold

Vi har åbnet op for studieophold for farmaceutstuderende, næste optag er 2025.

Farmaceutstuderende på virksomhedsbesøg

Vi lægger meget gerne hus til studiebesøg for farmaceutstuderende på apoteksophold. Tag konktakt til farmaceut Gunvor Bodilsen gunvor.bodilsen@webapoteket.dk , hvis I gerne vil på besøg. Vi samler sammen på henvendelserne og laver én fælles besøgsdag, hvis der er interesse for det.