SARDkopenhagen

SARDkopenhagen

SARDkopenhagen blev lanceret i 2011 af Charlotte Kasandra ud fra filosofien om at skabe og tilbyde naturlig, ren og effektiv hudpleje til alle. Produkterne indeholder naturlige og få, men aktive ingredienser. Det betyder, at alle produkter er meget koncentrerede og fri for syntetiske og overflødige elementer. Produkterne er multifunktionelle, og du kan derfor nøjes med få, gode produkter.

Charlotte Kasandras baggrund for at skabe SARDkopenhagen ligger i mange års erfaring som kosmetolog og arbejde i skønhedsbranchen.

  • Produkterne er bygget op omkring tre basisolier: argan-, mandel- og abrikoskerneolie, således at du kan sammensætte dit helt eget hudplejeprogram og dét der passer til din hudtype. De samme olier indgår i alle de øvrige produkter, afhængig af produktets virkning.

  • I produktlinjen finder du alt fra rens til pleje af både normal, moden, meget problematisk og også børns sarte hud. Den multifunktionelle funktion gør det nemt at mikse til præcis dét behov, der opstår igennem tid og sæson.

  • Produkternes emballage er organisk nedbrydelig, og alle produkter er uden syntetiske indholdstoffer. De har desuden økologisk indhold og er veganske.


SARDkopenhagen Cellulite er en kategori for sig i SARDkopenhagens sortimentet. Det består af olie og sugekopper, som anvendes til at rense, stimulere og opstramme hud og bindevæv samt løsne muskulære spændinger overalt på kroppen. Det gør konceptet både udrensende og opstrammende.