Lactocare

Lactocare

Mælkesyrebakterier, også kaldet probiotika, findes naturligt i tarmen, men kan også tages som et kosttilskud. Lactocare er grundlagt i 2008 med en mission om at levere komplekse mælkesyrebakterieprodukter i høj kvalitet til danskerne. Bakterierne er specielt designet til at overleve mavesyre og fugt takket være en avanceret beskyttelsesteknologi og emballage. Med Lactocare får du derfor produkter med høj bakterieoverlevelse, et bredt udvalg samt bakterier udvundet fra danske hospitaler.

Serien af kosttilskud fra Lactocare indeholder forskellige mælkesyrebakterier, som også findes naturligt i vores tarmsystem. Mange af varianterne indeholder desuden vitaminer og mineraler. Lactocare fås i en række varianter, der er sat sammen til forskellige målgrupper med forskellige mælkesyrebakteriestammer og forskellige vitaminer og mineraler. F.eks. Lactocare Baby.

Du kan med fordel udforske sortimentet, som er skabt til enhver alder og lejlighed. Har du spørgsmål eller brug for personlig vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores apoteksuddannede personale hos Webapoteket.