LRP Anthelios Solpleje

La Roche-Posay Anthelios Solcreme

Anthelios er La Roche-Posays solserie med beskyttende produkter specielt udviklet til sart og solsensitiv hud. Anthelios-serien indeholder forskellige produkter i form af solcreme, -lotion, -spray og solstift til både ansigt og krop.

La Roche-Posay solcremerne har en bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse med høj solbeskyttelsesfaktor, og i sortimentet findes der produkter velegnet til både børn og voksne.

Desuden har La Roche-Posay også en kølende, fugtgivende aftersun gelé, der plejer huden efter soleksponering.

  • Velegnet til sart og solsensitiv hud.

  • Høj UVA- og UVB-beskyttelse.

  • Produkter til både ansigt og krop.


La Roche-Posay solcreme til børn

La Roche-Posay har udviklet solprodukter specifikt målrettet den sarte og sensitive hud hos børn.

Til de vandelskende børn findes der La Roche-Posay Anthelios Kids Wet Skin SPF50+, der både kan påføres våd eller tør hud. Solcremen er desuden ekstra sandresistent, og er derfor velegnet til en tur på stranden.

Er du mere til en spray, findes der La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Kids Invisible Spray SPF50+. Denne spray har en høj solbeskyttelse, samtidig med at den er let at påføre.

Til de helt små findes La Roche-Posay Anthelios Baby Lotion, der kan anvendes fra når barnet er 6 måneder. Den afgiver en let hvid farve, så du let kan se, om huden er ordentligt dækket.La Roche-Posay solcreme til ansigt

La Roche-Posay har også forskellige typer af solbeskyttelse til ansigtet.

Bestselleren La Roche-Posay Anthelios UVMune Ultralet Creme SPF50+ er kendt for sin lette formulering. Den er derfor ideel at anvende under makeup, da den trænger hurtigt ind i huden. Solcremen er sved-, sand- og vandresistent, og indeholder ikke parfume.

Har du fedtet hud, anbefaler vi La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Gelésolcreme SPF 50+ til dig. Med sin vandresistente gelékonsistens føles den let på huden og trænger hurtigt ind. Den virker matterende og absorberer hudens sebum, hvilket gør den særligt velegnet til uren eller fedtet hud.

Er du på farten, er La Roche-Posay Anthelios AntiShine Mist SPF50+ ideel. Den lette solmist spray har en høj solbeskyttelsesfaktor og kan anvendes af alle hudtyper. Produktet kan påføres under eller ovenpå makeup, men kan også anvendes i hårgrænsen eller skilninger i håret.