Danatekt

Danatekt

Døjer du med tør, skællende, sensitiv eller rød hud, der har brug for ekstra kærlighed?

Danatekt er skånsom og miljøvenlig hud- og hårpleje uden parfume. Udvalget byder blandt andet på fugtighedscreme, vandafvisende barrierecreme og shampoo. Gå på opdagelse i sortimentet her på siden.

Fælles for produkterne er, at de er udviklet med henblik på at imødekomme behovene hos dig, der har normal, tør eller sensitiv hud på hele kroppen samt i hovedbunden. Tør hud reduceres og kroppen plejes.

Derfor tilfører produkterne en masse fugt og giver beskyttelse til tør og sart hud. Også hovedbund, hår og intimområdet er i fokus hos Danatekt.

En hjælpende hånd til udsat hud

Danatekt ønsker at passe på din hud. Også den ekstra sarte af slagsen. Derfor kan du i sortimentet finde specielt udviklede problemløsere såsom: Flere af produkterne velegner sig til hudfolder og hudområder, der er udsat for friktion eller ofte er våde. De fugtgivende produkter er så skånsomme, at de også kan anvendes på atopisk hud.

Vask af tør hud

Ved hyppige brusebade kan huden have tendens til at tørre ud på grund af vandet. Når du bader eller vasker dig, fjerner du nemlig hudens naturlige fedtstoffer, hvilket svækker dens beskyttende barriere og øger risikoen for tør hud. Hvis dit hår og din hud vaskes hver dag, er det vigtigt at vælge fugtgivende vaskeprodukter, der ikke udtørrer huden.

De kombinerede hår- og kropsshampooer fra Danatekt er specielt udviklet til tør hud og hårbund. Med fugtgivende glycerin får din hud lidt ekstra opmærksomhed samtidig med, at den renses.

Vi anbefaler, at du dagligt anvender en fugtcreme eller lotion til at holde huden velplejet efter badet. På den måde mindskes den irritation og kløe, der kan opstå fra tørhed.

Allergivenlig hudpleje med omtanke

Danatekt fremstilles i Danmark, og alle produkterne har gennemgået tests og overholder skarpe krav fra forskellige miljø- og allergicertificeringer.

Når du vælger produkter fra Danatekt, vælger du også automatisk produkter, der bærer Svanemærket. Alle produkterne fra Danatekt er testet, indeholder ikke parfume og er milde mod kroppen. Svanemærket stiller høje krav til blandt andet til ingredienser og emballage, og derfor er du sikret mod skadelige kemiske stoffer, når du vælger et produkt, der er certificeret med denne miljømærkning.

De fleste produkter i sortimentet er desuden deklareret af AllergyCertified, som har testet ingredienserne, så du er sikker på at købe produkter med mindst mulig risiko for allergiske reaktioner og hudirritation.

Danatekt velegner sig derfor til hele familien og til alle hudtyper - også sensitiv og irriteret hud. Fordi produkterne er parfumefri, udgør de ikke  en risiko for parfumeallergikere.

Er du nysgerrig på at læse mere om Danatekt, kan du finde mere information i vores artikel her.