CaudalieHer finder du den lækre franske hudplejserie Caudalie, som er et familiejet firma, der udviklet hudplejeprodukter med udgangspunkt i vindruer. De franske ejere af firmaet, familien Thomas, opdagede, i forbindelse med vinhøsten på deres vinslot Château Smith Haut Lafitte, at polyfenolerne i vindruerne har rigtig gode antioxidant-egenskaber. Dette blev begyndelsen til Caudalies forskning og udvikling i anti-age hudpleje og serien er nu, 15 år senere, et kæmpe hit i Frankrig.


Caudalie kombinerer farmaceutisk videnskab med principper omkring luksus. Caudalie samarbejder tæt med professor Varcauteren og har på den baggrund taget flere væsentlige patenter bl.a. Polyphenol, Resveratrol og Vineferine.


  • Caudalie har samtidig stort fokus på etik i forretningen og følger deres Com-ethics hvilket betyder at produkterne ikke indeholder parabener, phenoxyethanol, mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser.

  • Caudalie donerer årligt 1% af omsætningen til organisationer, der arbejder med økologi, miljøbeskyttelse og velgørenhed.
  • Produkter i kategorien