Abena

Abena

Abena er en dansk, familiejet virksomhed, som sælger produkter til bl.a. inkontinens. Filosofien er at tilbyde varer, som gør hverdagen nemmere for dig. Ekspertviden og moderne teknologi er vigtige faktorer for Abena, og du kan derfor stole på kvaliteten af varerne, som bærer mærket.

Her på siden finder du et bredt udvalg af Abena bind, bleer og trusser til inkontinens. De findes i forskellige størrelser og i særligt tilpassede udgaver til både mænd og kvinder.

Du kan også finde vores udvalg af engangshandsker fra Abena, bl.a. vinylhandsker, nitril handsker, latexhandsker og undersøgelseshandsker i forskellige størrelser.

Abena handsker
Abena handsker er engangshandsker, som du kan bruge i alle situationer. Herunder finder du almindelige plastikhandsker til engangsbrug og tre andre forskellige udgaver af Abena handsker, der dækker ethvert formål.

Abena Latex Handsker er godkendt til håndtering af fødevarer. Latexhandskerne kan derfor anvendes til håndtering og anvendelse af fødevarer eller som undersøgelseshandsker til medicinsk brug. Abena Nitril Handsker er godkendt til håndtering af fødevarer. Gummihandskerne giver kemisk beskyttelse og gør engangshandskerne velegnet til laboratoriearbejde.

Abena Vinyl Handsker er engangshandsker, der er godkendt til håndtering af ikke-fede fødevarer og velegnet til anvendelse ved medicinsk undersøgelse.