Job på Webapoteket

På Webapoteket.dk er den vigtigste forudsætning for at vi lykkes vores gode medarbejdere. Vi lægger vægt på at vores dygtige og professionelle medarbejdere trives og udvikles. Som både apotek og onlineforretning er vi i konstant forandring og udvikling. Vi har derfor løbende brug for nye og dygtige kollegaer.

 

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket en studentermedhjælper til vores SEO-team.

 

Send en uopfordret ansøgning

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger. Vi bliver glade, når vi kontaktes af ansøgere, der gerne vi være en del at vores spændende hverdag.

  • Ansøgninger sendes via vores ansøgningssystem HR-manager som du finder her Når vi via systemet har modtaget din ansøgning, får du automatisk en kvittering for modtagelsen. Vi kontakter dig direkte, hvis der opstår en relevant stilling, der passer til ansøgningen.
  • Unge over 18: Vi har fast en håndfuld unge på sabbatår eller lignende ansat som lagermedarbejdere på både dag, aften og weekendhold. Er det noget for dig, er du velkommen til at lægge en uopfordret ansøgning. Opload din ansøgning her
  • Er du under 18? Vi tager også imod uopfordrede ansøgninger til fritidsjob som pakker på vores lager. Skriv en kort ansøgning og fortæl os lidt om dig selv og dine kompetencer. Når du har søgt, får du automatisk svar om at vi har modtaget din ansøgning. Ledige stillinger til ungarbejdere og unge på lageret bliver ikke slået op - men vi finder kandidater blandt de rigtig mange uopfordrede ansøgninger vi får. Vi ringer tilbage hvis der er en ledig stilling. Ungarbejder ansøgninger skal sendes via dette link

For at sikre, at vi lever op til persondataforordningen, modtager vi udelukkende ansøgninger, der er oploadet via de ovenstående links.  Vi modtager ikke ansøgninger på mail jvf GDPR slettes disse automatisk i vores system.