Kundeklubbetingelser

”Hjemmesiden” henviser i det følgende til webapoteket.dk. Se detaljer omkring virksomheden i vores handelsbetingelser.

 

Kundeprofiler og kundeklub

Hvis du ønsker at være medlem af Klub Webapoteket, kan du vælge en af følgende kundeprofiler. Det er nemt at slette eller ændre sin kundeprofil, hvis du ønsker det.

Profilkunde

  • Som Profilkunde handler du til de priser, der vises på Hjemmesiden.
  • Du kan abonnere på udvalgte varer på Hjemmesiden.
  • Du vælger selv, om du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Klubkunde

  • Som Klubkunde får du 15% rabat i forhold til normalprisen (gælder ikke i forvejen nedsatte varer, varer mærket med ’Altid Lav Pris’ samt håndkøbslægemidler, receptmedicin og modermælkserstatning). Priserne på varerne ændrer sig, når du er logget ind på din profil. Er en vare nedsat med mere end 15% på Hjemmesiden, får du varen til den pris, som du kan se på Hjemmesiden, når du er logget ind.
  • Det er en forudsætning for at få rabatten, at du modtager vores nyhedsbrev, som du giver samtykke til ved oprettelse som Klubkunde. Framelder du dig nyhedsbrevet eller kan dette ikke leveres over en længere periode (eksempelvis fordi din mailadresse ’hardbouncer’), opnås rabatten ikke længere, og din kundeprofil ændres automatisk til Profilkunde.
  • Du kan abonnere på udvalgte varer på Hjemmesiden.
  • Du får fordelagtige fragtpriser. Se fragtpriser her.

 

Ændringer i klubbetingelser

Vi forbeholder os ret til at ændre betingelserne for Klub Webapoteket, herunder de tilknyttede fordele, priser og rabatter.

Væsentlige ændringer af medlemskabet vil blive meddelt skriftligt på den oplyste e-mail med en måneds varsel. Vi opfordrer dig derfor til at holde dine kontaktoplysninger på din kundeprofil ajourført. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, må du opsige dit medlemskab før ændringerne træder i kraft.

Ikke-væsentlige ændringer og ændringer til din fordel kan gennemføres uden forudgående varsel.

 

Disse kundeklubbetingelser er senest opdateret 1. august 2022.