
Nyhed
CariGuard
30 stk.
CariGuard er en sugetablet, som er udviklet med udgangspunkt i kroppens egne mekanismer. Sugetabletten kombinerer to velundersøgte ingredienser, L-arginin og mælkesyrebakterier, i én daglig tablet.
- Sugetablet til daglig brug.
- Med L-arginin, en aminosyre som naturligt findes i kroppen, og mælkesyrebakterierne Lacticaseibacillus rhamnosus LGG® og Lactobacillus L. CASEI 431®.
- Indeholder sødestoffer.
- Vegansk, halal, GMO-fri, laktose- og glutenfri.
L-arginin er en aminosyre, som naturligt findes i kroppen og den mad vi spiser. L-arginin er en del af det naturlige miljø i munden og bruges af bestemte gavnlige bakterier. Når de gavnlige bakterier nedbryder aminosyren, danner de stoffer, som hæver pH-værdien i munden og gør miljøet mindre surt. Dette er en naturlig proces, som er med til at opretholde balancen i mundens bakterieflora.
Sugetabletten indeholder mælkesyrebakterierne Lacticaseibacillus rhamnosus LGG® og Lactobacillus L. CASEI 431®. Lacticaseibacillus rhamnosus LGG® er verdens mest veldokumenterede mælkesyrebakterier, og har siden 1990 været anvendt globalt i fødevarer og kosttilskud. Lactobacillus L. CASEI 431® har været anvendt i fødevarer og kosttilskud siden 1995.
Sådan anvender du CariGuard
- Den anbefalede dosis til voksne og børn over 3 år er 1 sugetablet dagligt.
- Lad sugetabletten smelte langsomt i munden i 2 minutter.
Vær opmærksom på
- Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
- Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
- Overdreven indtagelse kan virke afførende.
Opbevaring
- Opbevares tørt ved stuetemperatur og uden for børns rækkevidde.
Indhold
Indhold | Mængde pr daglig dosis | % RI* |
---|---|---|
L-arginin | 20 mg | |
Lacticaseibacillus rhamnosus LGG | 1 milliard CFU | |
Lactobacillus L. CASEI 431 | 1 milliard CFU |
* RI = Referenceværdi ift. anbefalet daglig tilførsel til voksne og børn fra 11 år
CariGuard indeholder:
- Xylitol
- Mono- og di-glycerider af fedtsyrer
- Fruktooligosakkarider
- Mikrokrystallisk cellulose
- L-arginin
- Lactobacillus rhamnosus (LGG)
- Lactobacillus paracasei (L. casei 431)
- Aroma (jordbær, vanilje)
- Magnesiumsalte af fedtsyrer