Klubkunde betingelser

”Hjemmesiden” henviser i det følgende til webapoteket.dk. Se detaljer omkring virksomheden i vores handelsbetingelser.

  • Som Klubkunde får du 15% rabat i forhold til normalprisen (gælder ikke i forvejen nedsatte varer, varer mærket med ’Altid Lav Pris’ samt håndkøbslægemidler, receptmedicin og modermælkserstatning). Priserne på varerne ændrer sig, når du er logget ind på din profil. Er en vare nedsat med mere end 15% på Hjemmesiden, får du varen til den pris, som du kan se på Hjemmesiden, når du er logget ind.
  • Det er en forudsætning for at få rabatten, at du modtager vores nyhedsbrev, som du giver samtykke til ved oprettelse som Klubkunde. Framelder du dig nyhedsbrevet eller kan dette ikke leveres over en længere periode (eksempelvis fordi din mailadresse ’hardbouncer’), opnås rabatten ikke længere, og din kundeprofil ændres automatisk til Profilkunde.
  • Du kan abonnere på udvalgte varer på Hjemmesiden.
  • Du får fordelagtige fragtpriser. Se fragtpriser her.

Ændringer i klubkunde betingelser

Vi forbeholder os ret til at ændre Klubkunde betingelserne, herunder de tilknyttede fordele, priser og rabatter.

Væsentlige ændringer af medlemskabet vil blive meddelt skriftligt på den oplyste e-mail med en måneds varsel. Vi opfordrer dig derfor til at holde dine kontaktoplysninger på din kundeprofil ajourført. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, må du opsige dit medlemskab før ændringerne træder i kraft.

Ikke-væsentlige ændringer og ændringer til din fordel kan gennemføres uden forudgående varsel.

Opdateret 1. august 2023