Kløe og sår er skoldkoppernes værste fjende

- PoxClin CoolMousse, køler og lindrer symptomerne

 

De fleste kan sikkert huske, hvordan det føles at være plaget af skoldkopper som barn. Huden klør, man kradser sårene til blods og er man rigtig uheldig, kan der forekomme både infektion og ardannelse. Heldigvis er der hjælp at hente for øjeblikkelig lindring af symptomer i forbindelse med skoldkopper. Hjælpen hedder PoxClin CoolMousse, et produkt*[1] der hjælper børnene godt igennem sygdomsperioden.

Hvad er skoldkopper?

Skoldkopper er en kendt, almindelig børnesygdom, som skyldes varicella-zoster virus (VZV). Skoldkopper begynder oftest med let feber og ledsages kort efter af rødt udslæt og blærer. Efter nogle dage kommer der skorpe på blærerne, som vil falde af. Mange vil føle sig plaget af en kløende, irriteret hud.

Skoldkopper kommer i bølger. Mens de første prikker bliver til skorper, vil der komme nye frem. Symptomerne holder nogle dage, men det tager omkring 10-14 dage før alle skoldkopper har fået skorpe og barnet ikke længere er smittebærer.

Hvordan smitter skoldkopper?

Skoldkopper smitter ved dråbesmitte, og findes derfor i spyt, hoste eller nys. Virussen smitter også fra blærer på huden og dermed ved hudkontakt. Inkubationstiden ligger et sted mellem 10-21 dage, hvilket betyder, at det som oftest tager ca. 2 uger, fra man bliver smittet, til sygdommen bryder ud. Da skoldkopper er den mest smitsomme af alle børnesygdomme, vil der som regel være flere i barnets omgangskreds, som har symptomer på skoldkopper samtidig. Skoldkopper ses hyppigt i aldersgruppen 2-5 år og de fleste vil være immune efter endt sygdomsforløb.

 

Gode råd til lindring af symptomer på skoldkopper:
  • Anvend Poxclin CoolMousse mindst 3 gange dagligt eller så tit lindring ønskes.
  • Opbevar Poxclin CoolMousse i køleskabet for ekstra kølende effekt.
  • Hold barnet ude af solen, da sved kan forværre kløen.
  • Klip dit barns fingernegle for at modvirke, at blærerne kløs til sår.
  • Lad dit barn sove med bomuldshandsker og sokker for at undgå at han/hun klør skoldkopperne til sår i søvne.
  • Et badehåndklæde i badekarret eller havregryn i en sok, kan hjælpe med at lindre kløen.
  • Klæd dit barn i tyndt, luftigt tøj.
  • Vær ekstra nøje med hygiejnen.
  • Giv masser af kram og kærlighed til det syge barn.

PoxClin CoolMousse – lindring af symptomer som irritation, kløe og følsomhed

 

PoxClin Coolmousse er et kølende skum, der er udviklet til at give øjeblikkelig lindring ved hudirritation, kløe og ekstra følsomhed forbundet med symptomer på skoldkopper. PoxClin CoolMousse er udviklet til at understøtte heling og forhindre ardannelse på den sarte hud.

Hemmeligheden bag PoxClin CoolMousse er det patenterede 2QR-kompleks, der etablerer en fysisk barriere og dermed kan reducere risikoen for infektion. Når man påfører produktet på huden, vil 2QR forme en fysisk barriere for at beskytte huden. 2QR understøtter ligeledes hudens naturlige helingsproces og er med til at beskytte og lindre den irriterede hud.

De øvrige indholdsstoffer har en øjeblikkelig kølende og kløestillende effekt, som beroliger og fugter huden. Dermed lindres hudirritationen, og barnet vil opleve en mere behagelig sygdomsperiode.

Sådan bruger du PoxClin CoolMousse?

Første gang du anvender PoxClin CoolMousse, kan det være nødvendigt at pumpe 2-3 gange, før der kommer skum ud. Produktet må ikke anvendes i længere tid end 30 fortløbende dage i en behandlingsperiode og det er vigtigt, at produktet ikke kommer i kontakt med øjnene. Produktet absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen klæbrighed.

PoxClin CoolMousse har en let og behagelig duft som et resultat af lavendel og kamilleekstrakt.

Påføres mindst 3 gange daglig eller så tit lindring ønskes.

Find PoxClin - klik her →

 

Anden info om PoxClin CoolMousse:

Hvordan skal PoxClin CoolMousse opbevares?

PoxClin CoolMousse opbevares på et tørt og køligt sted, som er utilgængeligt for børn. Det er vigtigt, at produktet ikke anvendes efter den anførte udløbsdato, der er vist på dispenseren og på kartonemballagen. Kan anvendes 30 dage efter åbning og se udløb som er markeret på flasken.

Hvad indeholder PoxClin CoolMousse?

Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Galactoarabinan, Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Betaine, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Polyglyceryl-10 laurate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide. *2QR

[1] Medicinsk udstyr, klasse IIa

Webapoteket, marts 2021