Anbefalet af dermatologer 

Pleje af hud med tendens til akne

 

Har du bumser og hudorme? Så er du bestemt ikke den eneste.

Faktisk oplever over 80% af alle unge perioder med hyppige udbrud af bumser og 41% af kvinder i alderen 25 – 41 år meget hyppige udbrud. Årsagerne er øget talgproduktion, tilstoppede porer og bakterier, som påvirker hudens fedtstoffer. Derudover bliver huden sensitiv, rød og irriteret.


Anbefalet af dermatologer over hele verden.

I 1990 blev Avène skabt af en farmaceut og siden da har Avène specialiseret sig i at udvikle dermatologisk hudpleje til selv den mest sensitive hud. Alle produkterne indeholder det unikke termalkildevand fra Avène, som er naturligt mineraliseret kildevand med beroligende og irritationsdæmpende egenskaber

Cleanance serien fra Avène er udviklet til alle former for fedtet og uren hud. I serien finder du både rense- og plejeprodukter, som hver især løser forskellige behov. Ingen af produkterne i serien tilstopper hudens porer.

Du finder alle produkterne i Avène Cleanance serien her →

Din hudplejerutine

Hvis du har hud med tendens til akne, så er det vigtigt at du plejer din hud med en god og effektiv hudplejerutine, som består både af rens og creme.

Rens:

Først og fremmest, så er det vigtigste et godt renseprodukt, som regulerer talgproduktionen og dæmper irritation. I Cleanance serien kan du vælge imellem Cleansing Gel eller Cleanance Micellar Water.


Pleje:

Hvis du gerne vil modvirke urenheder, bumser, hudorme og synlinge porer – så prøv Cleanance Comedomed, som:

  • Har dokumenteret effekt efter blot 7 dage*
  • Mindsker bumser og hudorme
  • Hæmmer forekomsten af nye urenheder

Cleanance Comedomed indeholder en unik naturlig aktiv ingrediens, ComedoClastin™ udvundet fra planten Marietidsel, som modvirker dannelsen af nye urenheder og mikrokomedomer. Derudover indeholder cremen selvfølgelig også Avène termalkildevand, som er naturligt mineraliseret kildevand med beroligende egenskaber.

Ved uren og fedtet hud er det kun 0,1% af urenhederne, der er synlige. Det kan beskrives som et isbjerg i havet, hvor du kun kan se toppen. Disse usynlige urenheder kaldes mikrokomedomer, og netop dem går ComedoClastin™ ind og modvirker. Hæmmer man forekomsten af mikrokomedomer, reducerer man samtidig forekomsten af synlige urenheder.


Den synlige bums:

Synlige bumser og akne opstår oftest, når vi mindst ønsker det: Lige før en fest, en jobsamtale eller lignende. Avène har udviklet en hurtigtvirkende løsning mod urenheder; SOS-cremen Cleanance Comedomed Localized Emulsion, der indeholder retinaldehyd (et forstadie til A-vitamin) og ComedoClastin™, som mindsker urenheder på 1 dag**. 

Cleanance Comedomed Localized Emulsion reducerer bumsens størrelse og rødme samt mindsker forekomsten af ardannelse efter urenheder. Cleanance Comedomed Localized Emulsion er en let creme, der trænger hurtigt ind i huden. Den er nem at dosere og påføre. Indeholder retinaldehyd, som virker udgattende, styrker huden og mindsker ardannelse.

Find Cleanance Comedomed Localized Emulsion her →


Pleje til hud i medicinsk udtørrende behandling:  

Er du derimod i medicinsk udtørrende behandling, så har vi Cleanance Hydra serien, som både indeholder en rens og en creme. Cleanance Hydra Cleanser og Cleanance Hydra Soothing Cream giver intensiv fugt og beroliger.


Solcreme:

Sidst men ikke mindst, så kan det være en god ide med en solcreme, som er specifikt udviklet til uren og fedtet hud. Her kan vi anbefale Cleanance Fluid SPF50+, som er en oliefri solcreme specifikt udviklet til fedtet og uren hud. Solcremen tilstopper ikke dine porer og har en meget let tekstur med dry touch finish. Solcremen modvirker urenheder samt mindsker ardannelse efter disse.


Find alt Avène Cleanance her →

 

*Klinisk studie under dermatologisk kontrol, 51 personer, 2 påføringer/dag i 56 dage.

**Reducerer rødme og størrelse af urenheder efter 1 dags påføring, 3 gange/dagligt. 40 testpersoner