helo - hudplejeprodukter til tør og irriteret hud

 

Find den komplette helo-serie her >>

 

helo-serien består af cremer og salver til daglig fugtpleje af kompliceret hud.

 

Meget tør og irriteret hud er mere end bare frustrerende - det er en tilstand præget af hudafskalning, kløe og revnet hud. Det er frustrerende fordi det ikke er en enkelt årsag der er skyld i en ekstremt tør hudtilstand, men en række forskellige faktorer som klima, genetik, hudsygdomme, medicin, hudeplejeprodukter og vaskemidler. Det kan være du har en naturlig tør hud og det kan være din hud har tendens til at være fedtet. Uanset hvad kan du udvikle tør hud fra tid til anden.

Tør hud kan ramme alle dele af din krop. Det påvirker dog oftest hænder, arme og ben. Men hvis du kender de potentielle årsager, kan du både behandle og styre ekstremt tør hud med en ordentlig hudplejerutine, de rigtige produkter og måske et par ændringer i din rutine. I mange tilfælde er en god fugtighedscreme alt hvad du behøver for at behandle det.

 

Sig hej til helo

 

helo er specifikt målrettet meget tør og irriteret hud, der let rødmer og sprækker - også kaldet kompliceret hud. En tilstand der oftest ses hos børn, men som ligeledes kan ramme mange voksne og ældre.

helo-serien består af både mere og mindre fede og fugtgivende cremer, salve med reparerende egenskaber samt kløestillende creme og lotion. Her er det vigtigt at vælge det produkt der passer til din hud.

 

Hvilke helo-produkter skal du bruge hvornår?

 

Alle helo-produkterne er angivet med procentvis fedtindhold. Jo højere fedtprocent, jo mere fed en creme får du. De federe cremer er gode til de kolde vintermåneder, da de ikke indeholder så store mængder vand, som de mindre fede cremer. Herunder kan du se helo-serien fra den mindst fede creme på 13 % til den ekstremt fede på 100 % fedtindhold.

 

Cremer med mindre end 50 % fedtindhold:

Cremer med mere end 50 % fedtindhold:

helo Anti-itch Lotion er en kløestillende lotion til daglig pleje af stresset og irriteret hud. Med et fedtindhold på 13% er det en lettere, mindre fed creme til pleje af hudproblemer, såsom kløe, tørhed og irritation. Da cremen er mindre fed, er den særligt velegnet til brug i sommermånederne, hvor huden ikke er udsat for det kolde vejr.

Reparerende SOS Salve til belastet og skadet hud. helo SOS Salve fungerer som akut førstehjælp til dehydreret hud og styrker hudens barrierefunktion mod vind og vejr, samt beskytter huden mod udtørring og fugttab.

helo Hand er en ophelende og beskyttende håndcreme, der indeholder B12-vitamin til at lindre irritation og problematisk hud samt til at fremme den naturlige heling i huden.

helo Baby Salve beskytter, heler og udtørrer rød og irriteret hud. Dens indhold af vaseline har en blødgørende og beskyttende virkning på huden, mens zink har en udtørrende og helende effekt.

helo Feet Creme er en genopbyggende og blødgørende fodcreme, som er ideel til revnede og sprukne hæle. Cremen er en 3-i-en fodkur, der reparerer fortykket hud på hæl og fodsål.

helo Anti-itch Creme indeholder 70% fedt samt syricalm, der har en beroligende, lindrende virkning mod kløende, rød og stresset hud. Cremen er særligt velegnet til meget tør, irriteret og kløende hud.

helo Pro AD er en creme til svære tilfælde af meget irriteret hud. Stopper udviklingen af irritation og kløende hud med AnnonaSense. Hjælper huden med at genfinde sin egen evne til at hele.

helo Extreme 100% er en fedtcreme, som er velegnet til ekstra tør og følsom hud. Fedtcremen har en beskyttende effekt på huden og indeholder kun naturlige olier og fedt.

helo creme er en fugtbevarende og blødgørende creme til tør, meget tør, sart og irriteret hud. Den plejende creme kan anvendes til både voksne og børn, og kan anvendes over hele kroppen.

 

 

Du finder alle helo-produkterne her ≫

 

Webapoteket, juni 2021

helo - til kompliceret hud