Snorken, et almindelig problem - der let kan afhjælpes

Snorken er et stort problem for rigtigt mange danskere. Nyeste studier viser, at omkring 60 % af mænd og 40 % af kvinder mellem 40 og 65 år snorker. Snorken er en helt almindelig irritation og ikke nødvendigvis et problem for den snorkende, der sover fra det hele, men utrolig generende for partneren. Den gode nyhed er, at du sagtens kan afhjælpe problemet uanset om du er snorker eller partner. 

Snorken er lyde fra vibrationer i det bløde væv i svælget. Svælget strækker sig fra den bageste del af næsehulen ned til strubehovedet. Hvis der er for snævert i svælget, opstår der hvirvelstrømninger i luftstrømmen, når man trækker vejret, og disse får vævet til at vibrere.

Hvem snorker og hvorfor 

Det er fortrinsvis mænd, der snorker, selv om kvinderne også gør det. Overvægt, som blive mere og mere udbredt, øger risikoen for snorken, men du kan sagtens snorke selvom du er normalvægtig og endda sportstrænet. Snorken pga. overvægt skyldes, at fedtvævet på halsens yderside og imellem svælgets muskler mindsker svælgets diameter. Men den primære årsag er, at musklerne i svælget slapper af og vævet bliver slapt, når man sover. Når indåndings- og udåndingsluften passerer det slappe væv, dannes der vibrationer og disse vibrationer kommer ud som snorken.

Snorken kan forværres af mange årsager

Regelmæssig snorken ikke påvirker helbredet, men kan jo alligevel sagtens være generende både for snorkeren, der kan synes at det er pinligt og for partneren, der skal høre på det nat efter nat.
Snorken forværres som nævnt af fedme. Men det samme gør alkohol, sovemedicin og rygning. Når man har drukket alkohol, påvirkes luftvejscenteret i hjernen og halsmusklerne slapper mere af og vævet i halsen svulmer op. Snorken er dobbelt så udbredt blandt rygere som hos ikke-rygere. Så der er mange forskellige faktorer til snorken, men resultatet er ens, utrolig generende og på ingen måder noget man taler stolt om.

Snorken kan afhjælpes med Snoreeze

Der er mange muligheder for at blive snorkeproblemet kvit. Du kan købe dig fattig i alle mulige produkter: mundskinne, akupunktur, næseklemmer, næsespray, orale strips eller mundspray. Men virker det?
Svaret er JA - Snoreeze spray og oral strips er dokumenteret effektiv i op til 8 timer. Snoreeze indeholder en unik blanding af naturlige aktive ingredienser som frigives løbende natten igennem, så effekten holdes. De aktive ingredienser har hver deres formål. F.eks pebermynteolie, som forbedrer luftgennemstrømningen, vitamin E, natrium og hyaluronsyre, som fugter og strammer vævet,og xanthangummi, som forsigtigt smører vævet. Alle virkninger der tilsammen har et resultat – Snorkefri.
Faktisk har det vist sig at 8 ud af 10 vil kunne hjælpes med Snoreeze og at 5 ud af 10 vil blive helt fri for problemet. Så du behøver ingen grund til ikke at prøve Snoreeze af – det virker og gør dig fri for ”pinlige” situationer med snorken uanset om dette sker i sengen, på sofaen, i lænestolen eller i flysædet. Snoreeze har en mild og god smag (som en mintpastil eller tandpasta), som gør at du kan tage det hvornår som helst uden ubehag.