Remo-wax

Remo-wax


Er din hørelse blevet dårligere på grund af propper af ørevoks i øret? Eller oplever du tør hud i øregangen, der giver anledning til kløe og irritation?


Propper af ørevoks opstår ofte som et resultat af hyppig ørerens med vatpinde, der ikke er beregnet til ørerensning. Vatpinde generer den sensitive hud i øregangene og skubber det meste ørevoks indad. På sigt kan ørerne derfor blive stoppet til af ørevoks, der presses sammen inde i øret, og det kan blandt andet gå ud over hørelsen og give en følelse af at være i en osteklokke. I visse tilfælde kan det også føre til svimmelhed.

Ørevokspropperne kan opleves som hårde og være svære at fjerne, når de først har stoppet ørerne til, fordi voksen klumper sammen og størkner.Der er hjælp at hente mod ørevokspropper


Her på siden finder du øredråber, ørespray og øresprøjter fra Remo-wax. De plejende øreprodukter fra Remo-wax er til dig, der har brug for hjælp til at håndtere ørevoks, vokspropper eller kløe i øret. De ørevoksopløsende produkter, Remo-wax Øredråber og Remo-wax Ørespray, blødgør voksen, så den løsnes og bliver nemmere at fjerne. Herefter skylles ørevoksen ud med vand med øresprøjten, der medfølger i flere af pakningerne. Remo-wax kan også benyttes inden øreskylning hos lægen eller ørelægen.


Produkterne kan fås i forskellige variationer: Enten som en spray eller som øredråber. Det er derfor muligt at vælge den løsning, der passer lige netop til dig og dine behov.
Find de ørevoksopløsende produkter her på siden.Har du tørre øregange?


Tør hud i øregangen kan være en anden årsag til kløe i øret. Huden i øret er sart og dens balance forstyrres let af udefrakommende elementer, såsom vatpinde, høretelefoner og høreapparater. Ud over forøgede mængder ørevoks kan resultatet af disse forstyrrelser være tørre øregange. Remo-wax Olie kan afhjælpe og forebygge problemet. Den plejende olie fugter øregangene og reducerer den irritation og kløe, der kan opstå ved tør hud. Olien har også en forebyggende og blødgørende effekt på ørevoks, så ørevokspropper ikke dannes.


Remo-wax Olie bør anvendes ugentligt, og øret skal ikke skylles efter brug. Den regelmæssige pleje af øret vil forhindre ørevoks i at opbygge sig i store mængder, fordi ørevoksen konstant bevarer sin blødhed. Ørets egne rensende egenskaber understøttes også ved brug af olien.


Læs meget mere om de sarte og udsatte øregange, og hvordan du bedst beskytter dem i vores fagartikel her.


Har du spørgsmål til, hvordan du bedst plejer dine ører, mindsker ørevoks eller undgår nedsat hørelse på grund af ørevokspropper, er du altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale i kundeservice.