Bodylotion og creme

Bodylotion og creme

Her på siden finder du hele vores store udvalg af fugtighedscremer og bodylotions. Helt grundlæggende virker en creme/lotion fugtbevarende. Fugtpleje støtter hudens barriere, så fugtigheden/vandet i hudens hornlag bevares.

Når vandindholdet i hornlaget bliver for lavt, oplever vi at få tør hud med eventuel afskalning, revner, kløe og andre gener. Mange oplever især at få tør hud om vinteren på grund af kulde og lav luftfugtighed. Dog kan solen om sommeren også virke udtørrende på huden. Undgå tør hud ved at smøre kroppen ind dagligt - gerne lige efter et bad, hvor huden allerede er fugtet.

Udover den grundlæggende fugtgivende funktion findes der mange forskellige produkter med forskellig konsistens, plejende ingredienser og særlige egenskaber. F.eks. virker nogle cremer kløedæmpende.

Hvad er forskellen på en lotion og en creme? Forskellen på de to typer af hudpleje findes i indholdet af vand og fedt. En creme er gerne federe i konsistensen og har et højere indhold af fedt, hvorimod en lotion ofte er tyndere i konsistensen og har et højere indhold af vand.

Her på siden finder du nemt den bedste bodylotion til dig. Find blandt andet carbamid creme, creme til tør hud og fedtcreme samt de populære varianter Aderma Exomega Control Cream, Dr Warming basiscreme og Apotekets Parfumefri Bodylotion.