Når det drypper hjælper TENA - beskyttelse mod ufrivillig vandladning

 

Hvordan vælger jeg det rigtige produkt?

 

Når man skal vælge det rigtige TENAprodukt skal man tænke over 4 ting:

  • Er produktet til en mand eller en kvinde? Mænd tisser fremad og kvinder tisser nedad. Derfor er det vigtigt at produktets absorberende kerne er placeret, så det bedst muligt opfanger urinen.
  • Hvor meget urin skal produktet kunne suge? Alle TENA produkter er udstyret med dråber, farvekoder og sugeevnenavne, der guider dig til at vælge den rigtige sugeevne - klik her og se oversigt.
  • Er der behov for at produktet har en særlig form eller størrelse for at passe til kropsbygningen? De forskellige produktserier har forskellige egenskaber, når det kommer til hvordan de bæres. Nogen fikseres med tape i dine underbukser, nogle trækkes på som almindeligt undertøj og andre har indbygget fiksering i form af et bælte eller tapestrimler.
  • Er der behov for hjælp til at skifte produktet? Nogle produktserier, som f.eks. bæltebleer, er nemmere at håndtere, hvis brugeren er immobil og har behov for hjælp til at skifte produktet. Har brugeren i høj grad behov for hjælp anbefales at anvende TENA Pants Flex eller TENA Pants Slip.

Her får du et overblik over det brede sortiment af inkontinensprodukter som TENA tilbyder. Alle TENA produkter er dermatologisk testet og specielt designet til at holde dig tør og din hud sund. Der findes en kvindeserie og en mandeserie. Der findes også en TENA hudplejeserie, der med fordel kan benyttes sammen med TENA beskyttelse til at pleje og rengøre hud i og omkring intimområdet.

Læs evt. mere om inkontinens her.

 

Klik på ikonet herunder og find let det rigtige TENA produkt til dit behov: