Femarelle – kosttilskud til kvinders overgangsalder

Overgangsalderen er lige så naturligt som pubertet, graviditet mv. Det er meget forskelligt hvilke gener, man oplever – og hvor kraftigt man oplever dem. Nogle befinder sig fint med det besvær de oplever, andre har, af forskellige årsager, brug for at mindske 'det hede helvede'. Det vigtigste er, at man har det godt.

Femarelle står bag tre kosttilskud, som kan anvendes af kvinder både under den tidlige fase af overgangsalderen, når overgangsalderen er på sit højeste niveau og efter overgangsalderen. Produkterne er bl.a. baseret på det patenterede stof DT56a, som er udvundet gennem behandling samt fermentering af en speciel sojabønne.

Femarelle udbyder tre forskellige kosttilskud som er udviklet til de forskellige faser i overgangsalderen:

 

Femarelle Rejuvenate 

Femarelle Rejuvenate er udviklet til kvinder som oplever de første tegn på overgangsalderen eksempelvis humørsvingninger, energiforladthed og forstyrrelser i søvnen.  Kosttilskuddet indeholder hørfrøekstrakt, vitamin B2 og biotin. Hørfrøekstrakt og vitamin B2 bidrager til at mindske træthed og udmattelse, mens biotin bidrager til vedligeholdelse af nervesystemets normale funktion, normal hud og hår samt et normalt og velfungerende energistofskifte.

 

Femarelle Recharge 

Femarelle Recharge er til de kvinder som oplever overgangsalderen på det højeste niveau med symptomer som humørsvingninger, forstyrrelser i søvnen, hedeture og nattesved. Reduceret/nedsat sexlyst samt energiforladthed. Kosttilskuddet indeholder hørfrøekstrakt og vitamin B6. Vitamin B6 bidrager til, at hormonaktiviteten reguleres, træthed og udmattelse mindskes samt at nervesystemets og energistofskiftets normale funktion opretholdes.

 

Femarelle Unstoppable 

Femarelle Unstoppable er udviklet til kvinder som har gennemgået overgangsalderen og døjer med skøre knogler, forstyrrelser i søvnen, tynde og tørre slimhinder i underlivet samt energiforladthed. Her spiller ingredienserne D-vitamin, B2-vitamin, biotin samt calcium en aktiv rolle. Indholdet af D-vitamin og calcium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, mens indholdet af B2-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Biotin bidrager til vedligeholdelse af normal hud og hår, et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion samt normale slimhinder.

 

Køb Femarelle her ≫

Læs mere om overgangsalder her ≫

 

 

Klimakteriet er en naturlig tilstand - lad os finde ro omkring forandringerne i vores krop.

 

Webapoteket, februar 2022