Gode råd til ferie med hund

Du kan sagtens tage din hund med ud at rejse – både hvis ferien skal nydes i Danmark, og hvis køreturen går til udlandet.

 

Vær blot opmærksom på følgende:

  • Behagelig transport.
  • Beskyt dit kæledyr mod parasitter, såsom flåter og myg.
  • Tal med din dyrlæge inden rejsen, hvis I skal til udlandet.

Bayvantic beskytter din hund mod både flåter, myg og sandfluer, så du trygt kan tage din hund med på ferie >>

 

Forebyg bid og stik inden rejsen

For at undgå bid og stik fra parasitter som flåter og myg, bør din hund være behandlet med den nødvendige beskyttelse.

Flåter er aktive, så snart temperaturen overstiger 5 grader, og kan ved bid overføre bakterier og virus, som kan medføre smitte af alvorlige sygdomme som eksempelvis borrelia. Går turen til udlandet, skal du desuden være opmærksom på, at der kan være risiko for smitte med andre sygdomme fra bl.a. myg og sandfluer.

Ved at vælge en behandling til din hund, der er flåt-afvisende og dermed forhindrer flåtbid, nedsætter du risikoen for farlige sygdomme. Bayvantic afviser myg og sandfluer, og virker samtidig som glødende kul for flåter. Det betyder, at de slipper grebet og falder af. Flåten vil samtidig blive lammet og dø. Bayvantic er vandafvisende, så din hund kan bade under behandling.

For mere info om hvilke sygdomme man skal være opmærksom på, kan du læse mere her.

 

Gode råd til bilferie med hund

Som når du selv rejser, ønsker hunden også en behagelig transport. Sørg for, at der er rigeligt med vand og foder, og at hunden har fint med plads. Sørg også for at holde pauser undervejs.

I Danmark er der ikke nogen regler om løse kæledyr i bilen, men vær opmærksom på, at der kan være særlige krav i udlandet. Læs evt. mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Rejser I med færge, er det en god idé at undersøge, om det er tilladt at medbringe hund, inden billetterne bookes.

 

Tal med dyrlægen, inden I rejser til udlandet

Går turen til udlandet, kan der være krav om vacciner, hundetegn og/eller det blå EU-selskabsdyrspas alt efter, hvor ferien går hen. Dette vil din dyrlæge kunne hjælpe dig med.

 

Køb Bayvantic til hunde i alle størrelser her ≫

 

Webapoteket, juni 2020