Fem gange så mange flåter i Danmark

Her i forårs- og sommermånederne myldrer flåterne for alvor frem. Flåter bliver aktive, når temperaturen er over fem grader, så det betyder, at du og din hund kan blive bidt året rundt – og dermed risikere at blive smittet med alvorlige sygdomme.

Naturstyrelsen regner med, at der siden 1985 er kommet fem gange så mange flåter i Danmark 1.), og selv om mange flåter er uskadelige, kan nogle være bærere af borrelia-bakterien, som via flåtens bid 2.) kan blive overført til mennesker og dyr.


Borrelia-bakterien kan forårsage den kendte og frygtede sygdom Borreliose. Flåter kan også overføre TBE (hjernehindebetændelse) og andre sygdomme. TBE smitter i det øjeblik, flåten bider, mens risikoen for borrelia er lille, hvis man fjerner flåten indenfor 24 timer 3.)

3 ud af 10 danske kæledyrsejere 4) er bekymrede for at blive smittet med ubehagelige sygdomme fra kæledyrets parasitter – især borreliose, der overføres via flåter.

Bekæmp flåter FØR de bider med Bayvantic

Alle hunde, der færdes i naturen, udsættes for parasitter, men kun de færreste ejere ved, at med parasitterne følger ikke kun generende stik og bid, men også risikoen for en række ubehagelige og endog farlige sygdomme
Flåter er en af de mest almindelige parasitter på hunde.

Du kan beskytte dig selv mod flåtbid ved at dække huden til med tøj, men med din hund må du tage andre midler i brug. Det er muligt at forhindre flåten i at bide din hund ved en gang om måneden at dryppe den med spot-on midlet Bayvantic, som er flåt-afvisende.

Bayvantic virker som et beskyttende skjold på hundens hud

Bayvantic er decideret flåtafvisende og virker som glødende kul for flåter. Når flåten kravler på hunden, vil den derfor slippe sit greb og falde af. Flåten vil samtidig blive lammet og dø, oftest INDEN den når at bide og suge blod og dermed risikerer at smitte din hund. Det skyldes det særlige stof permethrin. Flåter og visse insekter reagerer på stoffet, mens det er helt ufarligt for både hunde og mennesker. Bayvantic er desuden vandafvisende, så din hund kan sagtens tage en tur i vandet og stadig være beskyttet. Ved behandling med Bayvantic opnås desuden en afvisende effekt over for myg, stik- og sandfluer

Gåturen bliver sjovere, når flåterne bliver i skoven

Ved at vælge en behandling til din hund, der er flåt-afvisende og dermed forhindrer flåtbid, nedsætter du risikoen for farlige sygdomme – samtidig med at du undgår, at din hund tager flåter med hjem.

Se mere i videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=j7___4XVb2Q

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage:

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med Bayvantic, refunderer firmaet udgifterne.

Du skal blot gøre følgende:

  • Senest 4 måneer efter købsdatoen på din kvittering, skal du besøge webadressen: www.bayvantic.dk/garanti
  • Her skal du udfylde kontaktformularen
  • Du vil blive kontaktet af en Bayvantic-specialist inden for 24 timer (mandag-fredag)

Kilder:

1.) http://naturstyrelsen.dk/78306
2.) http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/skovflaat.htm
3.) Kidd L, Breitschwerdt EB. Transmission times and prevention of tick-borne diseases in dogs. Compendium Cont Edu Pract Vet.
4.) Artikel i Bornholms onlineavis http://tidende.dk/?Id=72080 og Bayers undersøgelse gennemført af YouGov Dec 2015