Undgå røde knopper ved barbering

En let trimning, en stribe eller en glatbarbering – det er populært som aldrig før at barbere sig i intimområdet. Men barbering i den sarte intime zone er for mange forbundet med røde knopper og indgroede hår. Og det var jo slet ikke meningen, nu du skulle føle dig velsoigneret og frisk forneden. 

 

Røde knopper er et stort problem for mange – både kvinder og mænd. Men med den rette barberteknik og de rette redskaber kan du faktisk skifte de skæmmende røde barberknopper ud med en frisk og flot barberfinish.

 

Hvad er røde barberknopper? 

Røde barberknopper ligner små bumser på det barberede område. Det gør de, fordi huden bliver irriteret, og der bliver dannet mindre betændelsestilstande i huden. Barberknopperne er et forstadie til skægpest, og de optræder på hudens overflade, når bakterier sætter sig til en infektion i de åbne porer og hårsække i forbindelse med en intimbarbering.

Bakterierne, der siver ind i hårsækkene, er dem, der giver huden et betændt og knoppet udseende. De røde knopper giver ikke bare et uønsket look, det er altså også et signal fra din krops side om, at huden trænger til ro for at hele op igen.

De røde knopper kan føles ømme og kløende, og de kan udvikle sig til et rødt udslæt. Er skaden sket, og de røde knopper pibler frem i intimområdet, skal du derfor vente med at svinge barberbladet, til de er forsvundet. I værste tilfælde kan du forværre knopperne ved at barbere oveni, og de kan udvikle sig til blærer eller bylder på indersiden eller ydersiden af huden, som er langt mere smertefuldt end de røde barberknopper.

 

Vejen til en succesfuld intimbarbering uden røde knopper

Løsningen på problemerne med de røde barberknopper ligger i at pleje og behandle den sarte hud i intimområdet rigtigt – både før, under og efter intimbarberingen. Med den rette barberteknik kan du helt slippe for den røde, noprede hudoverflade. Vi har sammensat en komplet serie af intimprodukter, der sætter ind i alle dele af barberingsprocessen.

  • Varm huden grundigt op med varmt vand, inden du går i gang med din intimbarbering. Det varme vand bløder både hud og hår op, så det er lettere at få et ensartet og vellykket resultat. Gem med fordel intimbarberingen til sidste del af dit bad.
  • Vask dit intimområde med Intim Wash fra Australian Bodycare, for at rense huden omhyggeligt fri for bakterier, der kan inficere hårsækkene og senere udvikle sig til røde knopper.
  • Skyl huden fri for sæbe, og påfør Intim Shave fra Australian Bodycare. Det er en gennemsigtig gel, som får barberingen til at glide lettere samtidig med, at du har fuld kontrol.
  • Anvend et rent og skarpt barberblad, så du ikke irriterer huden unødigt med et sløvt blad. Før barberbladet i retning med hårene, og skyl bladet med koldt vand, inden du tager næste strøg.
  • Fjern alle rester af gel med lunkent vand. Dup forsigtigt huden med et blødt håndklæde og afslut med Intim Balm fra Australian Bodycare. Den både fugter og beskytter huden samtidig med, at der lægges en barriere, så bakterier ikke trænger ind i de åbne porer efter endt barbering.

 

Effektive bakteriebekæmpere

Da røde generende barberknopper skyldes en bakterieinfektion, er intimserien fra Australian Bodycare særdeles effektiv i kampen mod knopperne. Alle produkterne er tilsat australsk tea tree oil, der har en unik evne til at modvirke bakterier. Dertil virker produkterne kølende, fugtende, lindrende og beroligende på den irriterede barberede hud.

Alle produkterne er hudvenlige og kan anvendes til sensitiv hud.

Alle produkterne er dermatologisk testede.

 

Find Australian Bodycare Intim her>>

 

Webapoteket, juni 2019

 

Vejen til succesfuld intim- pleje og barbering