Gode råd til behandling og forebyggelse af intimt ubehag.

Kløe, irritation, tørhed, røde knopper og lugtgener. De fleste af os kender til intimt ubehag, der ofte komme på de mest uheldige tidspunkter.

 

Både mænd og kvinder i alle aldre er generet af de intime problemer forneden. Det er nemlig et sart område, som let kan give anledning til irritation og ubehag.

Dog er der ingen grund til at lide i stilhed – med sund og god pleje og de rette produkter kan du komme ubehaget i det intime område til livs.

 

Hvad er intimt ubehag?

Intimt ubehag er kendetegnet ved tørhed, rødme, kløe og lugtgener i området omkring kønsorganer og endetarm. Generne kan have flere forskellige årsager.

Det kan blandt andet skyldes en bakteriel ubalance, hvor den naturlige bakterieflora er ødelagt, så den ikke længere formår at beskytte tilstrækkeligt mod uønskede bakterier.

Det kan skyldes svamp, der er en infektion, hvor særligt det fugtige og varme intimområde er udsat for overvækst af hudens naturlige svampesporer.

Og endelig kan det skyldes tørhed, der ofte optræder hos kvinder i overgangsalderen, hvor østrogenproduktionen og dermed udflåddet, der er kroppens naturlige smørelse, er stoppet.

Tørhed kan også opstå i forbindelse med brug af p-piller.

Uanset hvad årsagen til det intime ubehag er, er det en irriterende tilstand, som du ikke behøver leve med.

 

Behandling og forebyggelse af intimt ubehag

Intimt ubehag er for mange et dagligt og tilbagevendende problem. Er du en af dem, skal du ikke finde dig i, at din livskvalitet forringes af intime gener.

Med få og enkelte tiltag kan du komme generne til livs. 

Australian Bodycare har udviklet en unik trio af intimprodukter, der tilsammen effektivt modvirker bakterier i intimområdet, får dit underliv på rette spor igen, så du ikke skal bekymre dig om kløe, tørhed, irritation og lugtgener. Produkterne indeholder naturlige ingredienser, som alle er dermatologisk testede, ligesom de er hudvenlige til selv den mest sensitive hud. Produkterne er tilsat australsk Tea Tree Oil, der har kølende og lindrende egenskaber, men som mest af alt er et effektivt våben mod bakterier.

De tre produkter afhjælper det intime problem ved at sætte ind på hver sin måde:

  • Australian Intim Wash er en intimsæbe som nænsomt, men omhyggeligt, vasker det intime område samtidig med, at hudens naturlige fugtbalance opretholdes. Produktet kan anvendes dagligt, men det er vigtigt ikke at overvaske området, da det netop kan føre til irritation og tørhed i det intime område.
  • Australian Femigel er en hormonfri og vandbaseret intimgel, som anvendes, hvis du oplever problemer med intimt ubehag herunder kløe og irritation.
  • Australian Femi Daily forebygger intimt ubehag. Gelen bevarer den naturlige, sunde bakterie- og fugtbalance samtidig med, at den modvirker de bakterier, der kan sætte sig som irriterende gener i intimzonen.

 

Se videoen herunder, hvor vores dygtige farmakonom Lis fortæller om brugen af intimprodukterne fra Australian Bodycare:

 

 

Australian Bodycare har også produkter til brug ved intimbarbering – find dem her >>

Læs mere om intimbarbering her >>

 

Webapoteket, juni 2019