Uren hud, bumser og hudorme kan behandles med en ansigtsmaske

Uren hud, bumser og hudorme rammer rigtig mange danskere og giver desværre ofte dårligt selvværd. Gør noget ved hudproblemerne inden, de gør noget ved dig.

En god ansigtsmaske mod uren hud, bumser og hudorme er en rigtig god begyndelse.

 

Hvordan behandler man uren hud, bumser og hudorme?

Den bedste behandling mod uren hud, bumser og hudorme er en god rutine med ansigtsvask, ansigtsmaske og afslutningsvis en ansigtscreme.

Ansigtsvask fjerner skidt, overflødigt fedt og makeup, så det ikke tilstopper porerne. Ansigtsmasken renser i dybden og fjerner døde hudceller. Til sidst skal du tilføre fugt til huden med en ansigtscreme.

Se i videoen herunder hvordan du bruger de tre produkter:

  • Ansigtsvask

Du begynder din rutine med en ansigtsvask. Undgå sæber med parfume. Face Wash fra Australian Bodycare er en mild ansigtsvask, der indeholder tea tree oil – et naturligt aktiv, der modvirker bakterier. Vask dit ansigt 2 gange dagligt, morgen og aften.

  • Ansigtsmaske

En ansigtsmaske virker ved at eksfoliere huden. Det betyder, at den fjerner døde hudceller i porerne. Døde hudceller tilstopper porerne og giver hudorme. Når du fjerner de døde hudceller, producerer huden nye, og det giver en flot og skinnende hud. Face Mask fra Australian Bodycare indeholder tea tree oil og sandeltræ-skaller, der nænsomt skrubber de døde hudceller væk.

  • Ansigtscreme

Efter behandling med ansigtsvask og ansigtsmaske er din hud tør og mangler fugt. Det skal du tilføre med en fugtighedscreme. Face Cream fra Australian Bodycare er en let og fugtgivende ansigtscreme med tasmansk peber og tea tree oil. 

 

Hvorfor får man uren hud, bumser og hudorme?

Uren hud og bumser er helt almindeligt og skyldes oftest en overproduktion af hudfedt i talgkirtlerne. Det er hormoner i kroppen, der sætter gang i overproduktionen, og det er desværre ikke noget, som man kan forhindre. Det ekstra hudfedt blokerer talgkirtlerne, hvilket danner affaldsstoffer. Kommer der bakterier ned i talgkirtlen eller hårsækken, giver det betændelse og bliver til en bums.

Hudorme har intet med orme at gøre, heldigvis, men det handler om tilstoppede porer i huden. Døde hudceller blokerer for porerne og danner en lille prop. Det er den, du kan se under huden som en lille sort prik. Du kan godt trykke hudorme ud, men de kommer tilbage igen, hvis ikke du passer på din hud.

 

Webapoteket, juni 2019