Naturens hemmelige våben mod problemhud

Australian Bodycares ansigtsplejeserie med tea tree oil er en mild og naturlig serie, som renser huden helt i dybden, fjerner bakterier og genopretter hudens fugtbalance.

 

Hudproblemer er for de fleste et tilbagevendende problem – uanset alder plages vi alle, i kortere eller længere perioder, af irriterende sorte hudorme på næsen, en pludselig opstået bums på hagen eller indgroede hår og knopper efter barbering. Heldigvis skal der ofte ikke så meget til for at bekæmpe problemerne, forbedre din hud og forebygge nye angreb. Australian Bodycares ansigtsplejeserie med tea tree oil er en mild og naturlig serie, som renser huden helt i dybden, fjerner bakterier og genopretter hudens fugtbalance.

Hemmeligheden skal findes i Australiens skønne natur og har i mange tusinder år været kendt af de australske aboriginals; nemlig tea tree oil. Tea tree oil fås også som plejeprodukter, så du kan bruge naturens hemmelige våben som en del af din daglige rutine. Australian Bodycare har udviklet en række ansigtsprodukter med tea tree oil, som bekæmper og forebygger forskellige hudproblemer. Den rene, æteriske tea tree oil fra Australian Bodycare modvirker væksten af bakterier, virker antibakterielt og holder samtidig huden sund.

 

 

Guide til behandling af uren hud

Hvis man lider af hudproblemer som uren og fedtet hud, er det meget vigtigt at rense huden, samt tilføre den fugt, både morgen og aften hver dag. Australian Bodycare har skræddersyet en række hudplejeprodukter, der hjælper dig med at komme af med din urene hud. Produkterne er til begge køn og alle aldre. Hvert enkelt produkt er tilpasset, så det indeholder den optimale mængde tea tree oil.

Step 1:

Australian Bodycare Face Wash med tea tree oil, 100 ml: Mild ansigtsvask til morgen og aften. Den virker både plejende og forebyggende og er effektiv mod bumser og uren hud. Den antibakterielle tea tree oil hæmmer uønsket bakterievækst uden at udtørre huden. Afslut med Face Tonic og Face Cream for at opnå bedste resultat.

Step 2:

Australian Bodycare Face Tonic med tea tree oil, 150 ml: En mild face tonic uden alkohol, der forebygger hudproblemer ved at rense huden helt i dybden. Face Tonic hæmmer væksten af uønskede bakterier. Rensningen foregår skånsomt uden at udtørre huden. Anvendes 1-2 gange dagligt, efter brug af Face Wash. Afslut med Face Cream.

Step 3:

Australian Bodycare Face Cream med tea tree oil, 50 ml: Let og fugtgivende ansigtscreme, som er drøj i brug og kan bruges som både dag- og natcreme. Cremen forebygger, plejer og modvirker effektivt uren hud. Indeholder gode, naturlige ingredienser. Herunder den antibakterielle tea tree oil og den fugtende macademia nut oil – begge meget plejende olier, som efterlader huden blød og velplejet uden at fedte. Anvendes morgen og aften, efter brug af Face Wash og Face Tonic.

 

 

Hurtig førstehjælp

Australian Bodycare Spot Stick med tea tree oil, 9 ml: Spot Stick, som ikke kun er antibakteriel, men også kløestillende og kølende. Spot Sticken er specielt produceret til at bekæmpe svære urenheder på huden uden at skade den. Indeholder troldnød for at modvirke udtørring og lukke porerne. Bruges ved uren hud samt insektstik og små skrammer. Påføres direkte på problemet. Bruges efter behov – både under og over makeup. 

 

 

 

Senest opdateret, august 2022