Sportstape

Sportstape

Sportstape anvendes som støtte i forbindelse med sport og anden fysisk aktivitet - ofte efter et uheld med en eller flere beskadigede ledbånd til følge. Sportstape virker ved at understøtte og aflaste de beskadigede led samt det underliggende væv.

Med sportstape kan leddene bevæges naturligt uden risiko for at komme i stillinger, som kan risikere at lægge yderligere pres på det skadede væv, hvilket kan forsinke helingsprocessen.

Når tapen lægges korrekt, støtter den præcist det væv, som er skadet, og kompenserer for de nedsatte ledfunktioner, som følger med en skade. Det er dog vigtigt, at du undersøger og mestrer tapeteknikken for at være sikker på, at tapen får den rette virkning.

Her på siden finder du både klassisk uelastisk sportstape, som er designet til at fiksere og støtte muskler, led og sener. Du finder også det elastiske Kinesiotape, som anvendes som supplement i behandlingen af smertetilstande i led, sener og muskulatur.

Se også vores udvalg af støttebind, som aflaster og understøtter led og muskler i forbindelse med sport og eventuelle skader.