Nizoral

Nizoral shampoo 10 mg/g (Ketoconazol)
Anvendelse: Til behandling og forebyggelse af skæl i hovedbunden som skyldes svamp (Pityriasis capitis). Dosering: Behandling: 2 gange ugentlig i 2-4 uger. Forebyggelse: 1 gang hver eller hver anden uge. De angrebne områder vaskes med shampooen, som skylles af efter 3-5 minutter. Se vejledning i indlægssedlen. Forsigtighedsregler: Bør ikke anvendes til patienter med kendt allergi overfor indholdsstofferne. Undgå kontakt med øjnene. Hvis der kommer shampoo i øjnene, skylles der med koldt vand. Må ikke anvendes til børn under 15 år uden lægens anvisning. Bør ikke anvendes til gravide og ammende, da erfaring savnes. Bivirkninger: Almindelige: Ændring af hårstruktur, hudkløe Ikke almindelige: Lokalt udslæt eller irritation, brændende fornemmelse, samt øjenbetændelse. Pakninger: 60 ml shampoo. Der henvises til dagsaktuel pris på www.medicinpriser.dk. Læs indlægssedlen for yderligere oplysninger på www.indlaegsseddel.dk. McNeil Denmark ApS, tlf. 70 20 52 12. Medicinske produktspørgsmål kan rettes til vores medicinske informationsafdeling: med-info@its.jnj.com. December 2013.

Nizoral creme 20 mg/g (Ketoconazol)
Anvendelse: Til behandling skæleksem og svamp i huden (seboroisk dermantitis). Dosering: Smør det angrebne hudområde 2 gange daglig. Fortsæt behandlingen i nogle dage til symptomerne er forsvundet. Hvis du har en hudsygdom der giver uregelmæssige brune eller hvide pletter på huden (pityriasis versicolor), Forsigtighedsregler: Bør ikke anvendes til patienter med kendt allergi overfor indholdsstofferne. Bør ikke bruge til behandling af svampeinfektioner i hårbund, skæg samt negle uden lægens anvisning.
Undgå kontakt med øjnene. Må ikke anvendes til børn under 15 år uden lægens anvisning. Bør ikke anvendes til gravide og ammende uden lægens anvisning. Bivirkninger: Almindelige: Brændende fornemmelse i huden, rødme, kløe. Pakninger: 30 g creme. Der henvises til dagsaktuel pris på www.medicinpriser.dk. Læs indlægssedlen for yderligere oplysninger på www.indlaegsseddel.dk. McNeil Denmark ApS, tlf. 70 20 52 12. Medicinske produktspørgsmål kan rettes til vores medicinske informationsafdeling: med-info@its.jnj.com. December 2013.

NizoralSkæl er et almindeligt problem, som oftest skyldes svamp i hovedbunden. Lider du af skæl, kan dette behandles med Nizoral. Nizoral er håndkøbslægemidler, der behandler og forebygger skæl og skæleksem på grund af svamp i hovedbunden eller hudsvamp.Nizoral shampoo er en skælshampoo, der anvendes til både behandling og forebyggelse af skæl, mens Nizoral creme er et svampemiddel til brug ved svamp i huden og skæleksem. Har du spørgsmål til Nizoral shampoo eller Nizoral creme eller brug for råd og vejledning i forbindelse med anvendelse af Nizoral, er du velkommen til at kontakte vores farmakonomer og farmaceuter i kundeservice.