AdTab

AdTab tyggetabletter 12 mg, 48 mg (kat), 56 mg, 112 mg, 225 mg, 450 mg, 900 mg (hund). Lotilaner. Indikationsområde: Til behandling af loppe- og flåtangreb. Lægemidlet virker øjeblikkeligt dræbende og har en langtidsvirkning på 1 måned mod lopper og flåter. Lopper og flåter skal sætte sig på værten og begynde at indtage blod for at blive eksponeret for det aktive stof. Kontraindikationer: Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for det aktive stof eller over for et eller flere af hjælpestofferne. En dyrlæge bør konsulteres før behandling af dyr, der er under 8 uger gamle eller har en kropsvægt på mindre end 1,3 kg (hund) eller 0,5 kg (kat). Produktet anbefales ikke til behandling mod flåter hos killinger, der er 5 måneder eller yngre. Bivirkninger og risici: Alle bivirkninger er meget sjældne. Hund: Diarré, opkastning og anorexi er milde og forbigående og forsvinder typisk uden behandling. Sløvhed forsvinder typisk uden behandling. Ataxi, kramper og rystelser er forbigående i de fleste tilfælde. Kat: Opkastning forsvinder typisk uden behandling. Lægemidlets sikkerhed er ikke fastlagt hos avlsdyr, drægtige eller diegivende dyr. Konsulter en dyrlæge før behandling under drægtighed og diegivning og af avlsdyr. Ingen kendte interaktioner. Dosering: Hund: 20 – 43 mg/kg. Kat: 6-24 mg/kg. Brug en passende tablet eller en kombination af tabletter for at opnå den anbefalede dosis. Indgiv tyggetabletten/-tabletterne én gang om måneden sammen med eller efter foderet (inden for 30 minutter efter fodring for kat). For optimal kontrol af loppe- og flåtangreb bør produktet administreres med månedlige intervaller gennem hele loppe- og/eller flåtsæsonen. Pakningsstørrelser: Hver tabletstyrke fås i pakninger med 3 tabletter. Udleveringsgruppe: HA Indehaver af markedsføringstilladelsen: Elanco GmbH, Tyskland. OPLYSNINGERNE ER OMSKREVET I FORHOLD TIL DET AF EMA GODKENDTE PRODUKTRESUMÉ. PRODUKTRESUMEET KAN VEDERLAGSFRIT REKVIRERES FRA ELANCO. Forhandles af Elanco Denmark Aps, Lautrupvang 12, 1.th, 2750 Ballerup. Telefon 45 26 60 60 DKmiADT0623

AdTab


Døjer din hund eller kat med flåter og lopper? AdTab er et lægemiddel til kæledyr, der giver lang tids beskyttende effekt mod både flåter og lopper hos hund og kat.

Tyggetabletterne fra AdTab bekæmper uønskede småkryb i pelsen hos dit kæledyr i op til en hel måned ad gangen.Hvordan virker AdTab?


Det aktive stof i AdTab, lotilaner, påvirker receptorerne i nervesystemet hos flåter og lopper. Stoffet dræber lopper og flåter med det samme, og har en beskyttende effekt i op til en måned efter påføring. AdTab virker når flåten eller loppen har bidt sig fast hos værtsdyret og dermed bliver eksponeret for det aktive indholdsstof gennem indtaget af værtsdyrets blod.

For at opnå en optimal effekt gennem hele flåt- og loppesæsonen bør tabletterne gives hver måned i denne periode.

Tabletterne er tygbare, og det er vigtigt, at de indtages sammen med dyrets foder. Hos katte er det især vigtigt, at tabletterne indtages senest en halv time efter fodring, men helst sammen med foderet.Vælg den rigtige tyggetablet


Loppe- og flåtbehandlingen fra AdTab findes i flere forskellige udgaver, der er tilpasset din hund eller kats størrelse. Du kan se de forskellige varianter af AdTab her på siden og læse mere ved at klikke på hvert enkelt produkt.

Du vælger den rigtige tyggetablet fra AdTab til din hund eller kat ud fra dyrets størrelse. Vejer din hund fx mellem 5,5 og 11 kg, bør du vælge AdTab med 225 mg lotilaner til hunde. Er der i stedet tale om eksempelvis en kat på mellem 2 og 8 kg, er AdTab med 48 mg lotilaner til katte det rette valg.

Alle hunde og katte over 8 uger kan anvende AdTab, så længe de vejer over henholdsvis 1,3 kg (hund) og 0,5 kg (kat).

Tyggetabletternes smag er tilpasset dyret, og derfor er der forskel på smagen til hunde og katte. Tyggetabletterne til hunde er med kødsmag, imens udgaven til katte er med gær- og vaniljesmag.

AdTab forhandles i pakninger med 3 stk. og kan købes i håndkøb her på Webapoteket.Tips til at undgå lopper og flåter


Lopper er generende og ikke kun for vores kæledyr. De udgør også en plage for mennesker, hvis de først kommer inden for husets fire vægge. Her er de svære at komme af med igen og kan blive en gene for både os og vores firbenede venner.

Det er desuden vigtigt at være opmærksom på flåter hos din hund eller kat. Hvis muligt, er det godt at opdage flåterne i pelsen, før de bider. Flåtbid er nemlig en potentiel kilde til overførsel af smitsomme sygdomme, og derfor er det essentielt at beskytte dit kæledyr mod flåter.

Vi anbefaler, at du jævnligt tjekker dit kæledyrs pels for at undgå ubudne gæster. Dette gælder især efter en gåtur i skov eller højt græs. På den måde kan man mindske risikoen for at bringe lopper eller flåter med hjem.

Her på hjemmesiden kan du finde flere gode råd til, hvordan du forebygger og bekæmper lopper og flåter hos dit kæledyr: Se vores tips her.